Dell lansează primul laptop 2-în-1 cu ecran de 17 inci

Dell lansează primul laptop 2-în-1 cu ecran de 17 inci

La Computex, Dell a reușit să impresioneze pe toată lumea cu noile dispozitive din seria Inspiron.

La evenimentul Computex, care are loc în Taiwan în aceste zile, cei de la Dell au prezentat o nouă serie de dispozitive Inspiron. Cel care a reușit să atragă atenția tuturor a fost modelul Inspiron 17 7000, dotat cu un ecran pe care, în mod normal, nu v-ați aștepta să-l întâlniți pe un laptop 2-în-1. După cum scrie și site-ul Gizmodo, în asemenea cazuri, ecranele nu depășeau 15 inci, însă Dell a decis să opteze pentru unul de 17 inci.

Dell Inspiron (2)

Desigur, asemenea dimensiuni ar putea să nu fie pe gustul tuturor clienților, astfel că Dell a lansat și versiuni cu ecrane de 13 și de 15 inci. Toate vor fi dotate ci procesoare Intel din cea de-a șasea generație, camere infraroșu care suportă tehnologia Windows Hello (ceea ce înseamnă că vă veți putea autentifica prin intermediul sistemului de recunoaștere a feței) și porturi USB Type C. De asemenea, toate cele trei modele vor avea ecrane Full HD, iar prețul lor va porni de la 750 de dolari.

Desigur, toate cele trei modele vor include și balamaua care permite ecranului să se rotească 360 de grade și vor veni cu Windows 10 preinstalat. Pentru moment, nu știm foarte multe despre disponibilitate. Singurul lucru important este faptul că laptopurile vor apărea în magazinele din America și din China pe 2 iunie.

În cazul în care laptopurile din seria 7000 vi se par prea scumpe, puteți opta pentru unul dintre modelele oarecum accesibile lansate acum. Unul dintre ele este Inspiron 11 3000, cu un ecran de 11 inci, care suportă o rezoluție HD de 1.366 x 768 de pixeli. Nu are aceeași putere de procesare ca versiunile de mai sus (beneficiind doar de un Intel Core M3), însă prețul său pornește de la 250 de dolari. Din câte se pare, acesta va putea fi cumpărat tot din data de 2 iunie.

Etichete: