08 oct. 2016 | 10:35

Deest D5 Kid – smartwatch ieftin și bun pentru localizat copiii

ACTUALITATE
Deest D5 Kid – smartwatch ieftin și bun pentru localizat copiii

În contextual în care petreci o mare parte din zi departe de cei mici, un dispozitiv precum Deest D5 Kid îți oferă confortul psihologic că totul este în regulă și nu ai de ce să-ți faci griji în privința lor.

Fascinația pentru smartwatch-uri i-a prins și pe cei mai mici dintre noi. Aceștia își doresc să se simtă precum niște spioni care vorbesc la ceas și ar fi ideal dacă voi, ca părinți, puteți avea câteva beneficii în plus de pe urma investiției într-un astfel de gadget purtabil.

În mod evident, posibilitățile sunt nelimitate dacă vă aflați în căutare unui smartwatch, dar un ceas mic, rezistent, multicolor și ieftin este perfect pentru cei mici. Deest D5 Kid este un astfel de dispozitiv care, în primul rând, nu pare foarte diferit de un ceas obișnuit de copii. Excepția evidentă ține de semnalul la telefon pe care îl veți vedea afișat în permanență pe ecran alături numele operatorului. Nu de alta, dar acest gadget funcționează cu o cartelă SIM.

O parte foarte importantă a ecuației constă însă în aplicația de mobil ce poate fi instalată pe un iPhone sau Android. Aceasta din urmă vă permite să vă localizați în orice moment copilul cu precizie foarte mare datorită modulului GPS din ceas. Dacă își dă ceasul jos de la mână veți primi o notificare, iar dacă părăsește o anumită zonă, de exemplu curtea școlii, veți primi de asemenea un mesaj. În cazul unor urgențe, copilul poate ține apăsat butonul SOS de pe marginea ceasului timp de trei secunde și automat va fi inițiat un apel telefonic către un părinte. Nici măcar terminarea bateriei de la ceas nu vă va lua prin surprindere, deoarece veți fi notificat pe telefon.

În ceea ce privește funcțiile de care se vor bucura utilizatorii ceasului, aceștia vor putea primi și iniția apeluri telefonice,vor putea face rapid înregistrări audio și vor avea posibilitatea să fixeze o alarmă. Prin intermediul unui pedometru integrat în Deest D5 Kid vor fi motivați să alerge mai mult sau să meargă mai mult pe jos.

Ceasul are doar 43 de grame și 2,15 x 1,37 x 0,79 inci. Poate fi achiziționat la 32 de dolari.

deest-d5-kid

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele