De ce ar trebui să fii mai atent la hainele pe care le porți în pozele de pe Tinder

De ce ar trebui să fii mai atent la hainele pe care le porți în pozele de pe Tinder

Conștientizăm că e superficial, dar potrivit unui nou studiu Tinder, în cadrul căruia au fost analizate 12.000 de poze de profil ale utilizatorilor deopotrivă masculini și feminini, hainele contează chiar și în mediul virtual.

Tinder este una dintre cele mai populare aplicații de dating și intenționează să rămână așa. Iar acest lucru e posibil doar dacă se concentrează în continuare pe cunoașterea utilizatorilor. Cercetarea a implicat persoane cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani din New York, Los Angeles și Atlanta. Majoritatea utilizatorilor, indiferent de sex, se pare că au tendința de a încărca poze similare, care nu îi scot nicidecum în evidență. Potrivit analizei publicate pe Mashable, 72% din bărbați și 56.2% din femei au o predilecție către culorile neutre. Negrul, în mod previzibil, a fost cea mai des întâlnită culoare, iar albul, albastrul și griul l-au urmat îndeaproape.

Culoarea hainelor pentru pozele de pe Tinder

De asemenea, majoritatea utilizatorilor optează pentru haine specifice genului: femeile îmbracă rochii, iar bărbații cămăși sau tricouri simple. Pe de altă parte, 22% din bărbați poartă costum în cel puțin una dintre poze, încercând, într-un mod subtil, să își arate statutul social. Sfatul celor de la Tinder e să purtăm culori pentru a atrage cumva atenția asupra noastră, în contrast cu marea de oameni în culori neutre.

Ce poarta oamenii in pozele de pe Tinder

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: