Samsung îți dă Note 5 pe gratis dacă ai planuri de vacanță în această țară

Samsung îți dă Note 5 pe gratis dacă ai planuri de vacanță în această țară

Coreea de Sud este o țară dedicată tehnologiei. Ei bine, coreenii vor ca turiștii să țină bine minte acest lucru, oferindu-le tuturor  o serie de produse gratuite din partea Samsung.

Pentru a face din țara lor o adevărată atracție turistică și nu doar locul unde se fabrică Galaxy-ul din mâna ta și locul de unde vin trupele de K-Pop, sud coreenii vor să fie siguri că vei mai trece pe la ei pentru a doua oară, măcar pentru gadgeturile pe care le primești gratis.

În acest sens, Samsung este principalul contribuitor al industriei de turism, oferind pe gratis telefoane Galaxy Note 5 vizitatorilor care intră în țară prin aeroportul din Seoul în următoarele cinci zile. Dacă nu ai înțeles mesajul coreenilor, aceștia vor să dea pe spate pe toată lumea cu atâta tehnologie care se revarsă din țara respectivă, că lumea nu o să se mai poată abține să mai vină acolo și a doua oară.

Dacă ești printre norocoșii care vor vizita țara, vei primi, de asemenea, 1GB de de date via SK Telecom așa încât să nu mai fi nevoit să plătești roamingul internațional, sau alte oferte de servicii de prepay locale. În felul acesta îi poți suna pe cei dragi prin Skype sau Whatsapp fără probleme.

Așadar, dacă se întâmplă să faci o vizită prin Coreea de Sud, poți să aplici pe site-ul KTO pentru a primi telefonul atunci când aterizezi în Seoul.

Oricum, dacă se întâmplă să fii suprasaturat de tehnologia celor de la Samsung și de telefoanele Android, s-ar putea să nu te intereseze prea tare oferta. Dacă ți se pare prea mult faptul că poți cumpăra telefoane Samsung până și în vârf de munte, e bine de știut că acasă la ei în Coreea, gigantul industrial e aproape de neevitat. Dacă Samsung a ajuns să facă până și un sitcom cu proprii angajați, e clar că riști să te sufoci vâzând numai ovale albastre oriunde întorci privirea.