Dacă nu îți place cum arată iPhone 7, ți-l poți personaliza cu un polizor [VIDEO]

Când Apple a anunțat iPhone 7, mulți au fost dezamăgiți de faptul că designul nu este tocmai nou. iPhone 7 seamănă foarte mult cu iPhone 6S și iPhone 6 care, la rândul lor, seamănă cu iPhone 5S și iPhone 5. 

Multe persoane s-au rezumat la a se lamenta pe rețelele sociale, însă un videoblogger a decis să nu mai aștepte ca Apple să facă un smartphone pe gustul lui și l-a creat singur.

Utilizatorul de Youtube PeripateticPandas spune că a avut iPhone-uri de când a apărut primul model, dar că s-a săturat de același design și de suprafețe ”alunecoase”.

Mai întâi, el a desfăcut un iPhone 7 nou și i-a scos toate componentele interne. Apoi, cu ajutorul unui polizor și a unei mașini de șlefuit a tăiat marginile telefonului.

iPhone 7 creat de el are un aspect mult mai industrial și margini drepte. Cu toate că nu arată ca și cum ar fi ieșit așa din fabrică, telefonul lui PeripateticPandas nu are un aspect deloc rău.

Nu mai arată ca un iPhone 7 și butoanele sunt mai ieșite în afară decât ar fi în mod obișnuit, dar comentatorii de pe Youtube par să aprecieze creația videobloggerului. Noi nu v-am recomanda să încercați așa ceva acasă, mai ales dacă nu aveți experiența necesară pentru a desface iPhone-ul și pentru a-l ”reîmpacheta”.

Octavian Palade
08:29 04.10.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video