Cum vrea Google să te învețe tainele yoga

Cum vrea Google să te învețe tainele yoga

Google a decis să ofere fotografii de orientare pentru pozițiile de yoga în motorul său de căutare.

Dacă vrei să te apuci să înveți să faci yoga, Google a decis să te învețe, prin intermediul fotografiilor imediate, toate pozițiile de yoga doar cu o singură căutare.

Google tocmai a decis să ajute toate doamnele într-atât de disperate după găsirea sensului vieții în tainele yoga încât ar fi în stare să intre cu tableta într-o sală de meditație. Pentru că nimic nu se împacă mai frumos ca tehnologia avansată și cosmopolitismul spiritual, Google a decis să ofere poziți și sfaturi de bază în yoga cu o singură căutare pe Internet. Tot ce trebuie să faceți e să introduceți numele unei anumite poziții în motorul de căutare al Google și tot ce ai nevoie să știi despre ea îți este afișat.

Evident, Google nu va fi un substitut pentru niciun profesor dedicat acestor exerciții, sau al vreunei aplicații pentru yoga, însă dacă vrei să ai niște baze cât de cât orientative, mica aplicație integrată te poate ajuta imediat.

E interesant de văzut cât de mulți oameni se vor baza pe această aplicație. Nu m-ar mira ca, la un moment dat, aceștia să nu fie deloc puțini, de vreme ce accesibilitatea stă la baza popularității fiecărui lucru pe lumea asta, iar recent, se pare că și yoga a decis să intre în acest trend.

namaste_mobile03B (1)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: