Cum să câștigi un aparat vârf de gamă de la Nikon cu o fotografie bună

Cum să câștigi un aparat vârf de gamă de la Nikon cu o fotografie bună

Fotografiile bune trebuie să fie mereu răsplătite. Talentul, efortul și poate și norocul care a fost de partea fotografului duc uneori la instantanee excelente care merită o atenție deosebită.

În acest sens baieții de la Nikonisti.ro au dat startul concursului “Cea mai buna fotografie a ta din 2015”. Acesta pune la bătaie un aparat foto Nikon D500, vârful de gamă DX, ca premiu cel mare pentru cea mai bună fotografie aleasă de redacția site-ului.

Pentru a participa, cei interesați trebuie să-și facă un cont pe site-ul nikonisti.ro. Aplicanții trebuie ca apoi să înscrie în galerie cea mai bună fotografie a lor făcută pe parcursul anului 2015, tema acesteia fiind irelevantă. În caz că plănuiați să urcați pe site fotografiile voastre ”excelente” făcute cu mobilul sau tableta, acest lucru este, din păcate, imposibil. Toate fotografiile care vor fi acceptate în concurs trebuie să fie făcute cu un aparat foto, indiferent de marcă. Pentru a fi siguri că aplicanții nu trișează, poza urcată trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea fi validă.

Perioada în care cei interesați pot aplica la acest concurs este între 15 ianuarie și 15 aprilie 2016. Cele trei premii sunt un Calendar Nikon 2016, dacă fotografia aplicanților întră în topul celor mai votate 100 de fotografii de către public până pe 15 februarie, un calculator dacă fotografia intră în topul primelor trei celor mai votate fotografii, în timp ce premiul cel mare, un aparat Nikon D500, va fi acordat câștigătorului ales prin jurizare de către redacția Nikonisti.

Pentru mai multe detalii despre concurs și regulamentul complet de care va trebui ținut cont, puteți vedea aici.