Cum poți juca Pokemon Go în modul landscape

Cum poți juca Pokemon Go în modul landscape

Din câte se pare, există o metodă prin care oamenii pot juca Pokemon Go în modul landscape.

Pokemon Go a fost lansat în urmă cu o săptămână și se folosește de GPS și de realitatea augmentată pentru a umple mediul înconjurător de monstruleții virtuali cu care (eu, dar și mulți alții) am copilărit. În Pokemon Go trebuie să te plimbi cât mai mult pentru a prinde pokemoni, pentru a crește în nivel și pentru a te lupta cu alți maeștri. Pokemon Go est disponibil în prezent în România și poate fi descărcat de pe Google Play Store, dar și de pe App Store.

În cazul în care ai încercat deja jocul, atunci probabil știi că una dintre cele mai mari probleme ale acestuia până acum a fost faptul că nu le permite oamenilor să îl deschidă în modul landscape. Utilizatorii de iOS, însă, par a fi mai norocoși, iar dacă este să le dăm crezare celor de la Lifehacker, există o metodă prin care ei pot face acest lucru.

Jurnaliștii din cadrul mai multor publicații, alături de numeroși utilizatori Reddit au verificat această metodă și au confirmat că funcționează. Noi am testat-o pe un iPhone 6S și am putut accesa modul landscape.

Instrucțiunile sunt relativ simple. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să ții telefonul orizontal. Apoi trebuie să deschizi meniul apăsând pe acel PokeBall din stânga sus și să accesezi opțiunea ”Report High-Priority Issue”. După ce selectezi ”Yes”, va fi deschis browser-ul Safari. Apasă pe butonul ”Home” al telefonului, iar apoi deschide din nou aplicația Pokemon Go.

În acest moment, jocul ar trebui să fie afișat în modul landscape. Desigur, trebuie să ții cont că acesta nu este un feature al jocului ci, mai degrabă, un bug, astfel că există șanse să întâmpini probleme în anumite momente. Pentru Android, deocamdată, nu există vreo metodă verificată prin care puteți face asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: