14 ian. 2016 | 10:55

Cum arată notificările atunci când ai 8 milioane de fani pe Instagram

ACTUALITATE
Cum arată notificările atunci când ai 8 milioane de fani pe Instagram

When you post epic content on instagram.com/433 8 million followers, this is how your pushnotification will look like.. ☕?

Posted by Demy de Zeeuw on Sunday, January 10, 2016

Administratorul unei pagini cu 8 miliioane de fani pe Instagram ne arată cum se văd notificările push pe un iPhone.

Pentru utilizatorii normali, câteva sute de follower-i pe Instagram sunt suficienți. Pagina 433, deținută de Demy de Zeeuw, un fotbalist care a evoluat și în echipa națională a Olandei, are nu mai puțin de 8 milioane de fani. De curând, acesta s-a hotărât să ne demonstreze ce înseamnă să ai o pagină atât de populară și să activezi notificările de tip push pe iPhone.

[related]

Acesta a postat un videoclip sau o poză pe pagina sa, iar după aceea notificările au început să curgă. În doar câteva secunde, iPhone-ul a afișat câteva sute de notificări. Asta în condițiile în care pagina are 8 milioane de fani. Imaginați-vă cum ar fi dacă am avea de-a face cu câteva zeci de milioane de fani.

În luna septembrie a anului trecut, site-ul deținut de Facebook a avut parte de una dintre cele mai importante realizări ale sale. În acel moment, peste 400 de milioane de persoane foloseau acum Instagram, cu mențiunea foarte importantă că peste 75% din această bază de utilizatori este localizată în afara Statelor Unite ale Americii, în timp ce 25% sunt americani. Cea mai mare creștere a fost înregistrată în ţări precum Brazilia, Japonia şi Indonezia.

Anunțul oficial pe marginea depășirii acestui prag a fost făcut pe blogul companiei. ,,Când s-a lansat Instagram în urmă cu aproape 5 ani, 400 de milioane părea un vis distant. Acum, ne străduim să îmbunătățim Instagram, ajutându-vă pe voi să experimentați lumea prin intermediul imaginilor şi să vă conectați cu alții prin pasiuni comune.”