Cum arată cele mai scumpe creioane colorate din lume [VIDEO]

Cum arată cele mai scumpe creioane colorate din lume [VIDEO]


Dacă îți place să desenezi și ți-ar plăcea un set nou de creioane colorate, poate vrei să arunci o privire la cel de aici, dar ține-te bine, prețul nu e pentru oricine.

Creioanele colorate vin în zeci și sute de variante pentru toate buzunarele și pentru orice preferințe ale pasionaților de desen. Poți să-ți cumperi 10, 20 sau 50 de creioane, clasice sau cerate și lista poate continua. Dar ce-ai zice de un set de creioane colorate cu 350 de piese, ce includ marker-e, creioane că cărbune, pensule și ascuțitori?

Sună bine, iar modul de prezentare, într-o cutie unică ce poartă emblema creatorului, Karl Lagerfeld, celebrul designer de modă ce colaborează cu Chanel și Fendi. Probabil e deja evident că vorbim de un preț mare, dar cât de mare?

Cutia de creioane colorate creată de Karl Lagerfeld costă 2.850 de dolari și oferă cam tot ce ți-ai putea dori în materie de obiecte pentru desen. Cutiile negre sunt realizate manual și fiecare are propriul cod de identificare. De asemenea, fiecare dintre cutii vine cu un certificat de autenticitate. Vor fi produse 2.500 de astfel de cutii.

Ce este probabil cel mai surprinzător din toată povestea este faptul că deja există o listă de așteptare pentru cutiile de creioane colorate create de Karl Lagerfeld, în parteneriat cu Faber-Castell. Seturile sunt create ca tribut pentru pasiunea de a desena a designer-ului de modă.

Fiecare nuanță din cele disponibile în cutie a fost aleasă special de Lagerfeld și simbolizează sinergia dintre modă, artă și design. Dacă aveți prin vreun portofel uitat suma necesară, nu rămâne decât să vă înscrieți pe lista de așteptare a cutiilor de creioane ce se vor lansa pe 31 octombrie. Ca alternativă, puteți cumpăra și creioanele clasice Faber-Castell, care costă doar o fracțiune din prețul cutiei în ediție limitată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI