Cum arată 8 ore de trafic aerian surprinse într-o singură imagine

Cum arată 8 ore de trafic aerian surprinse într-o singură imagine

Unora le plac mașinile, altora le place să fotografieze trenuri, iar câtorva le place să surprindă imagini de trafic aerian, mai ales dacă stau lângă un aeroport.

Mike Kelley este cu adevărat pasionat de aeroporturi și de avioane, astfel că și-a dedicat trei luni din viață pentru a crea un proiect de fotografie cu adevărat spectaculos. Acesta nu este la prima creație de acest fel, având în vedere că ați văzut probabil o imagine asemănătoare și acum câțiva ani, realizată tot de același fotograf.

trafic aerian 2

Proiectul de acum este Airportraits, o serie de fotografii care repetă același truc folosit prima oară de Kelley. Acesta a mers în apropierea mai multor aeroporturi din întreaga lume și a stat, a mâncat și a dansat în timp ce aparatul său foto captura mii de imagini cu avioane ce decolau. Acesta a unit la final toate fotografiile pentru a crea o imagine compozită (o singură imagine care aduce laolaltă elemente din mai multe fotografii), ce reprezintă timpul petrecut la fiecare dintre locații.

trafic aerian 1

 

Kelly s-a folosit de experiența căpătată cât timp a realizat proiecte de fotografii arhitecturale și și-a îmbunătățit, de asemenea, tehnica, în comparație cu primul proiect. Chiar dacă acesta a surprins imagini de trafic aerian de la aeroportul internațional LAX, nu exista o identitate a locului. De această dată, fotograful a introdus elemente mai reprezentative pentru fotografii, în funcție de țara în care se afla.

trafic aerian 4

Mai multe imagini puteți găsi pe site-ul lui Mike Kelley. Acesta oferă și tablouri printate cu imaginile, doar că prețurile sunt destul de mari.

trafic aerian 5

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: