Cum ar promova NASA colonizarea planetei Marte

Colonizarea planetei Marte este un proiect de viitor pentru NASA. Deși această realitate este una destul de îndepărtată, dorința de a combina arta cu explorarea spațiului a dat naștere unor postere de promovare inedite.

Laboratorul de Propulsie cu Reacție al NASA se pare că are o slăbiciune pentru posterele cu tematică spațială. În acest sens, secția care se ocupă de propulsia cu reacție la NASA a dat o comandă companiei de design grafic, Invisible Creature din Seattle, să realizeze trei postere ”turistice” care să fie incuse în calendarul „Visions Of The Future” pentru 2016.

Astfel, cele trei postere superbe includ un tur a trei planete din sistemul nostru solar. Călătorul va face o vizită pe Marte, va explora micul satelit al planetei Saturn, Enceladus, și un drum orbital pe langă marii giganți de gaz din marginea sistemului solar.

Inspirate de posterele americane din anii ’30 de după Marea Criză, noile postere dedicate NASA au un colorit vibrant cu linii drepte, în stil figurativ menite să inspire aceeași siguranță vizionară ca posterele ce au inspirat generații de americani să-și dezvolte un anumit spirit civic în perioada imediat premergătoare crizei economice din anii ’30.

Cei care doriți să vedeți mai multe opere ale studioului Invisible Creature, puteți vizita site-ul lor oficial al firmei. Între timp galeria noastră vă stă la dispoziție cu cele trei postere excelente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: