Cum ar fi dacă Leia și Han Solo ar trăi în aceeași casă cu Kylo Ren

Cum ar fi dacă Leia și Han Solo ar trăi în aceeași casă cu Kylo Ren

Încă o zi, încă un motiv să iubim internetul. Dacă ai văzut Star Wars: The Force Awakens, probabil ai remarcat și tu atitudinea de copil răsfățat a lui Kylo Ren.

Kylo Ren nu e nici pe departe întruchiparea întunericului și, chiar dacă face lucruri rele, mai are de lucrat până la a fi la fel de malefic precum idolul său, Darth Vader. Se comportă mai degrabă precum un adolescent care trece prin crizele de personalitate ale pubertății și se simte neînțeles de părinți. Un utilizator Tumblr și-a imaginat cum ar fi dacă Kylo Ren ar fi un băiat normal, care ar trăi în aceeași casă cu părinții. Seria se numește The Modern Adventures of Han And Ben și e fabuloasă.

Han Solo si Kylo Ren

Han Solo si Kylo Ren - 2

Han Solo si Kylo Ren - 3

Practic, povestea se concentrează pe Han Solo încercând să își educe băiatul, care nu vrea să fie decât un lord Sith plângăcios. Apar, desigur, și Leia, unchiul Luke, unchiul Lando și generalul Hux, toți lăsând la o parte galaxia foarte, foarte îndepărtată pentru o viață normală pe Pământ. Bonus, Mamalaz și-a imaginat cum ar fi fost dacă Darth Vader nu ar fi murit și și-ar fi scos, ocazional, familia la cină. Probabil că un astfel de serial ar fi cel mai amuzant lucru din lume.

Lando si Kylo Ren Leia si Kylo Ren

Luke si Kylo Ren

Familia lui Darth Vader

De asemenea, pentru o altă porție de râs cu Kylo Ren în centru, recomandăm contul de Twitter Emo Kylo Ren. Acolo vei găsi statusuri de acest tip:

Emo Kylo Ren

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: