Cum ar arăta GTA 5 în realitate [VIDEO]

Cum ar arăta GTA 5 în realitate [VIDEO]


GTA 5 în realitate s-ar putea să fie cam greu de digerat pentru unii, chiar dacă universul virtual din joc este extrem de distractiv de explorat.

Pe scurt, pericolele ar fi la tot pasul și ar fi destul de greu să nu cedezi când vezi câte se întâmplă în jurul tău. Oameni înarmați pe stradă au mai existat și din păcate, vor mai exista, dar nu în fiecare zi ai ocazia să pice un tanc din cer, în intersecția de lângă tine. Mai rău e când tancul te ia la țintă tocmai pe tine.

Videoclipul vrea să ne arate cum ar putea fi GTA 5 în realitate, însă într-una virtuală. Tehnologia VR este din ce în ce mai  accesibilă și devine și mai populară, în același timp. Batman: Arkham VR a arătat destul de bine ceea ce se poate face în realitatea virtuală, iar lucrurile pot deveni chiar mai bune de atât.

Steven Ogg, cel care îl interpretează pe Trevor în GTA V, apare în acest videoclip și este ghidul tânărului intrat în universul GTA VR. Trevor nu renunță la atitudinea care l-a făcut consacrat și protagonistul nostru descoperă destul de repede că e greu să țină pasul.

O cursă intensă cu mașina pe străzile din Los Santos este suficientă să pună probleme minții protagonistului, chiar dacă Trevor încearcă să-i explice că totul este virtual. Cu toate acestea, tipul de pe locul din dreapta nu pare prea convins de spusele lui Trevor.

Producătorii videoclipului nu oferă doar imersiunea în realitatea virtuală din GTA 5, dar ne pun la dispoziție și un clip din culise, în care vedem cum a fost realizat filmul. De asemenea, lista de echipamente folosite este destul de impresionantă, atât în materie de prețuri, cât și de performanțe. GTA 5 în realitate s-ar putea să fie cam mult pentru mulți dintre noi.

 

Citește și: