27 ian. 2016 | 18:07

Creatorii Burnout anunță un alt joc distructiv, Dangerous Golf

Gaming
Creatorii Burnout anunță un alt joc distructiv, Dangerous Golf

Puține jocuri au fost la fel de antrenante precum Burnout, iar acum vedeam aceeași pasiune pentru distrugere în Dangerous Golf.

Există uimitor de multe jocuri video pe piață, iar viteza cu care se lansează unele noi este foarte mare. Tocmai din acest motiv, este foarte greu să mai generezi un joc original, pornind de la o idee nemaiîntâlnită. Asta nu înseamnă însă că este imposibil.

După cum se poate vedea în imaginile alăturate, până și un joc de golf poate fi încărcat de acțiune și ingrediente explozive dacă iese din mâinile oamenilor potriviți. Dangerous Golf este creația lui Alex Ward și Fiona Sperry. Dacă numele vă sunt cunoscute este din cauza faptului că în trecut au fondat Criterion Games, studioul care v-a adus pe piață seria Burnout. Anul trecut însă, respectivii s-au decis să părăsească mediul corporatist al Electronic Arts pentru a-și crea propria companie.

Alex Ward și Fiona Sperry au creat în urmă cu mai puțin de un an Three Fields Entertainment. Primul joc al noului studio poartă numele de Dangerous Gold și poate fi văzut în toată splendoarea sa distructivă în aceste imagini. Acțiunea jocului este una pe cât de simplă, pe atât de atractivă. În total veți avea la dispoziție 100 de găuri în patru locații complet diferite, dar modul în care veți vâna acele găuri este complet diferit față de orice joc de golf virtual sau real.

Diferența majoră constă în faptul că, micuțele bile de golf vor fi în flăcări, iar voi le puteți folosi pentru a distruge un castel medieval sau pentru a spulbera o benzinărie. Totul depinde de imaginația voastră și de abilitățile voastre în materie de golf.

Dangerous Golf se va lansa în luna mai a acestui an prin intermediul PlayStation Store, Xbox Store și Steam.

dangerous golf

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele