Compania care deține UPC semnează un parteneriat global cu Netflix

Compania care deține UPC semnează un parteneriat global cu Netflix

Liberty Global a anunțat un parteneriat pe termen lung cu Netflix, astfel ĩncât conţinutul să devină disponibil pentru clienții companiei din peste 30 de țări.

Printre companiile deținute Liberty Global se numără și UPC. Nu avem confirmarea că România se numără printre țările în care Netflix va figura în media boxuri, dar sunt șanse foarte mari să se întâmple acest lucru. Olanda este prima ţară Liberty Global în care Netflix devine disponibil pe platforma Horizon, drept urmare a acestui nou parteneriat. Pe parcursul anului 2017, aplicaţia Netflix va fi disponibilă și în restul țărilor din portofoliul Liberty Global, potrivit unui comunicat de presă UPC.

Odatã cu lansarea aplicaţiei Netflix pe platformele digitale ale Liberty Global, abonaţii existenţi ai Netflix vor putea să acceseze conţinutul pe televizor pentru a se bucura de o mai bunã experienţă, nemaifiind necesar niciun alt echipament de recepţie. Prin urmare, nu vei mai avea nevoie de laptop, PC, smartphone sau tabletă.

Noii clienţi ai Netflix se vor putea abona simplu, utilizând aplicaţia direct de pe televizor pentru a putea viziona imediat conţinutul. În cazul în care se implementează serviciul prin UPC, conținutul Netflix ar deveni disponibil și pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu noile servicii și tehnologii. În plus, ar putea fi lansate și oferte speciale pentru abonamente.

Românii ar putea căpăta o deschidere mai mare față de serviciile precum Netflix, cu atât mai mult pentru că deja au început să fie introduse subtitrări în limba română, așa cum ne-a promit și Joris Evers, vicepreședintele Netflix pe Europa, în acest interviu. Lista completă cu serialele și filmele subtitrate în română este disponibilă aici.