Cineva a plătit peste o mie de dolari pentru un joc încă nelansat

Cineva a plătit peste o mie de dolari pentru un joc încă nelansat

Unii gameri nu sunt dispuși să aștepte încă două săptămâni pentru No Man’s Sky.

No Man’s Sky este, fără îndoială, unul dintre cele mai anticipate jocuri din această perioadă. Dezvoltatorii lucrează de aproximativ patru ani de zile la acest titlu, însă unii jucători pur și simplu nu mai pot aștepta încă două săptămâni până la lansarea oficială. Iar pentru a avea acces din timp la joc, sunt dispuși să plătescă sume uriașe.

Cel puțin, asta a făcut un utilizator de Reddit numit Daymeeuhn. Potrivitl celor de la PC Gamer, Daymeeuhn a plătit nu mai puțin de 1.300 de dolari pentru a achiziționa din timp versiunea pentru PS4 a jocului. După cum probabil știți, jocul va fi lansat și pe PC. Are rost să mai menționăm faptul că Daymeeuhn nu a obținut jocul printr-un canal oficial?

Ulterior, așa cum era de așteptat, el a reușit să înregistreze sesiuni întregi de gaming, pe care ulterior a început să le încarce pe internet. Între timp, majoritatea videoclipurilor au fost înlăturate, iar jucătorul nu a încărcat unele noi deoarece nu ar vrea să ofere prea multe spoilere.

Suma de 1.300 de dolari este, desigur, una exagerată pentru un joc, însă Daymeeuhn explică într-un mod interesant de ce a ales să cheltuiască atât de mulți bani pe eBay pentru No Man’s Sky. ”Sunt un gamer care se bucură de parcursul său într-un joc. Pentru mine, ideea de secrete și de enigme ale căror răspunsuri nu pot fi găsite pe Google este captivantă. Pentru mine, cele mai bune experiențe de gaming au fost cele asociate cu jocuri primite înainte de lansările oficiale, în care știam cu siguranță că sunt pe cont propriu în universul jocului și, indiferent de cât de tentat aș fi vrut să întreb un prieten sau să verific un site în legătură cu un sfat sau un cod, nu putem face asta”, a declarat utilizatorul de Reddit.

Însă unul dintre dezvoltatorii jocului îi sfătuiește pe fani să nu acorde atenție leak-urilor, deoarece cu toții se vor putea bucura de joc începând cu 9 august.

No Man’s Sky le va pune la dispoziție jucătorilor un univers bogat, cu un număr foarte mare de planete pe care aceștia le vor putea explora pe parcurs. Din câte se pare, multe dintre acestea vor apărea chiar în timp ce vă bucurați de joc. Explorarea se poate face atât pe uscat, cât și pe apă sau în aer, iar cel mai interesant element pare să fie lupta între nave.

Citește și: