Chinezii lansează un nou telefon de top cu 6GB RAM

Chinezii lansează un nou telefon de top cu 6GB RAM

Vernee Apollo ar putea fi următoare lovitură pe care o vor da chinezii pe piața telefoanelor mobile.

În China, o companie veche de doar o lună să pregătește să debuteze pe piața telefoanelor mobile. Și nu are de gând să introducă orice dispozitiv, ci unul de top, care se poate compara din punct de vedere al specificațiilor cu cele mai performante terminale din ziua de azi. După cum scriu cei de la Android Authority, Vernee Apollo va fi unul dintre puținele smartphone-uri dotate cu nu mai puțin de 6GB RAM, lista de specificații fiind completată de alte câteva componente de excepție.

Astfel, Vernee Apollo va beneficia de procesorul deca-core Helio X20 al celor de la Mediatek, 128GB pentru stocarea datelor personale, un senzor principal Sony IMX230 de 21 de megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli. Toate acestea se vor ascunde sub un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție QHD (2.560 x 1.440 de pixeli). În ceea ce privește designul, trebuie să le dăm dreptate celor de la Android Authority. Telefonul se aseamănă, într-adevăr, cu unul dintre modelele celor de la Huawei, păstrând senzorul pentru recunoașterea amprentelor pe spatele dispozitivului, sub camera foto.

În mod interesant, chinezii se pare că au ales să includă și o funcție similară Force Touch, însă, pentru moment, nu știm foarte multe despre modul în care aceasta va funcționa. Terminalul va rula Android Marshmallow, va fi fabricat din metal și va beneficia de un port USB Type C. După cum vă puteți da seama, chinezii nu au menționat nimic despre capacitatea bateriei, iar aceasta s-ar putea să facă diferența în ochii consumatorului de rând. Vernee Apollo ar urma să fie livrat în luna aprilie.

Citește și: