Chinezii au de gând să lanseze un telefon cu un ecran uriaș

Chinezii au de gând să lanseze un telefon cu un ecran uriaș

Următorul telefon al chinezilor de la Xiaomi ar putea avea un ecran de mari dimensiuni.

Unul dintre cele mai interesante dispozitive despre care s-a vorbit în ultima perioadă este Xiaomi Max. Acesta ar putea fi următorul phablet al companiei din China, iar dacă este să ne luăm după ultimul zvon menționat de diverse publicații online, ar putea avea un ecran de mari dimensiuni. După cum scriu cei de la Phonearena, diagonala display-ului ar urma să fie de 6,4 inci, iar marginile laterale vor fi extrem de subțiri.

Mai mult decât atât, imaginile cu partea frontală a terminalului ne dau de înțeles că acesta nu va avea un senzor pentru recunoașterea amprentelor integrat într-un buton ”Home”. În schimb, senzorul s-ar putea regăsi pe spate, iar pe față nu vom găsi decât 3 butoane capacitive. Cât despre lista de specificații, nu putem spune că avem acces la foarte multe informații. Ecranul ar putea suporta o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli, iar procesorul ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 820.

collage Xiaomi

Dar chinezii nu se concentrează doar asupra telefoanelor cu ecrane mari, ci și asupra celor cu ecrane mici. După cum vă spuneam în urmă cu ceva vreme, succesul înregistrat de Apple cu noul iPhone SE în China se pare că a fost suficient pentru a-i convinge pe cei de la Xiaomi să pregătească un potențial rival.

Xiaomi Mi 5 mini ar putea beneficia de un display cu o diagonală de 4,3 inci, care suportă o rezoluție HD. Cel mai interesant aspect, după cum era de așteptat, este raportul calitate/preț. Astfel, terminalul ar urma să beneficieze de specificații mult mai bune decât iPhone SE, dar și de un preț mai mic. Xiaomi Mi5 mini ar putea avea un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 3GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor personale, alături de un senzor principal de 13 megapixeli. Toate acestea ar fi disponibile pentru doar 276 de dolari. Rămâne de văzut, însă, dacă informațiile acestea vor fi confirmate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: