China Electronics aduce în România noul Philips Xenium V787

China Electronics aduce în România noul Philips Xenium V787

China Electronics Corporation aduce pe piaţa locală Philips Xenium V787, un smartphone dual SIM, cu baterie de 5.000 mAh, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât şi TDD-LTE.

“Lansăm un nou model din gama Xenium, care oferă o durată de funcţionare de până la 24 de ore, în convorbire şi până la 36 de zile, în regim stand-by”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “În plus, smartphone-ul are încorporată o tehnologie nouă, SoftBlue, care acţionează ca un filtru pentru ecran, reducându-i emisiile produse de lumina albastră cu până la 86%. Această tehnologie a fost adoptată pentru a proteja ochii şi a reduce oboseala, fără, însă, să afecteze calitatea imaginilor afişate pe ecranul telefonului.”

Echipat cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, Philips Xenium V787 vine dotat cu o platformă mobilă personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Noul smartphone are un procesor octa core de 1,3 GHz, de 64 de biţi, o memorie internă de 2GB RAM şi 16 GB ROM. Smartphone-ul are, de asemenea, un slot pentru carduri de memorie de până la 128 GB.

Philips Xenium V787 are un ecran FHD IPS cu o diagonală de 5 inch şi o rezoluţie de 1080 x 1920 pixeli. De asemenea, smartphone-ul este echipat cu funcţia 2A de încărcare rapidă şi se poate transforma într-o baterie externă care încarcă alte dispozitive.

Noul terminal este dotat cu o cameră principală PDAF (phase detection autofocus), de 13 megapixeli, cu autofocus de doar 0,2 secunde şi blitz şi o cameră frontală de 5 megapixeli, utilă pentru apelurile video sau pentru selfie-uri. În comparaţie cu focalizarea automată tradiţională, cu senzor de detecţie, PDAF este mult mai rapidă şi poate focaliza cu o precizie mai mare. Astfel, utilizatorii obţin fotografii bune, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. Pozele sau înregistrările video pot fi, apoi, vizionate şi pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast.

Smartphone-ul are comutator de Power-saving, pe care utilizatorii îl pot accesa rapid, ori de câte ori doresc să-şi conserve bateria telefonului. Acesta opreşte funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran.

Cei care sunt curioși să afle cum se comportă predecesorul noului Xenium V787, Philips Xenium V526, pot citi recenzia noastră AICI.

Philips Xenium V787 va fi disponibil în oferta Digi Mobil şi a altor retaileri specializaţi. Preţul de vânzare recomandat este de 1.299 Ron.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: