Channing Tatum va produce un serial polițist despre România comunistă

Channing Tatum va produce un serial polițist despre România comunistă

Actorul Channing Tatum are o evoluție interesantă. După ce a jucat roluri principale în filme precum Step Up, Magic Mike sau 21 Jump Street, se pare că are în vedere și partea de producție.

Împreună cu studioul A24, care a produs filme precum Spring Breakers, Daniel Radcliffe: Farting Speedboat Corpse și The Lobster, va produce un show poliţist, într-un stil similar Miami Vice a cărui acţiune va avea loc în anii ’80, nicăieri altundeva decât în România. Nu se ştie încă dacă în serial vor apărea actori români, dublaţi cu voci americane pentru publicul de peste ocean sau dacă rolurile vor fi interpretate de actori de limbă engleză, dar ideea e, fără îndoială, interesantă.

Serialul pare a fi unul de comedie, în care eroii „vor încerca să protejeze tovarăşii şi comunismul de capitalismul cel rău”. Mai jos puteţi vedea cum ar putea arăta posterul serialului, care se va numi Iron Fisting. Apreciem adaptarea la stilul anilor ’80 și suntem nerăbdători să vedem ce o să iasă:

Channing Tatum - Iron Fisting

Interesul pentru România comunistă e din ce în ce mai mare, aparent. Până la lansarea serialului lui Tatum, avem o altă producție interesantă pe o temă similară, și anume „Chuck Norris versus communism”. Documentarul regizat de Ilinca Călugăreanu și co-produs de HBO Europe, este disponibil fără abonament pe HBO GO timp de o lună. Tot ce ai de făcut este să intri aici și să dai Play. Filmul spune povestea Irinei Margareta Nistor (interpretată de Ana Maria Moldovan) o femeie foarte determinată și pasionată a cărei voce pătrunzătoare și marcantă a inspirat o țară întreagă. „Am încercat să o redau pe Irina așa cum am perceput-o și simțit-o atunci. Vocea ei este într-adevăr știută de mulți români și nu este ușor de imitat. Se poate învață, exersa felul ei de a frază, pauzele pe care le folosește în mod natural și anumite cuvinte pe care le repetă mai des”, a spus Ana Maria, într-un interviu acordat Cinemagia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: AV Club