CES 2017: Noul monitor curbat al Samsung e creat pentru gameri

CES 2017: Noul monitor curbat al Samsung e creat pentru gameri

Samsung Electronics va prezenta, la CES 2017, noul monitor curbat CH711 cu tehnologie Quantum Dot. Modelul a fost creat special pentru gameri şi este disponibil în variantele de 27 și 31,5”.

Monitorul Samsung CH711 are o rază de curbură de 1.800R și un unghi de vizualizare de 1780. Designul ergonomic permite ajustarea pe verticală și pe orizontală, pentru un confort optim. Rezoluția este WQHD (2.560 x 1.440p), timpul de răspuns este de numai 1ms, iar monitorul redă culorile cu o acuratețe foarte mare (125% RGB). 

”Astăzi, consumatorii de conținut multimedia au așteptări ridicate și își doresc o experiență cu adevărat captivantă, care să exploateze potențialul conținutului pe care îl urmăresc. Noua serie de monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot dispune de un design elegant, culori mai bogate și un contrast mai profund” a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President în cadrul Samsung Electronics Visual Display. 

Anterior modelului CH711, Samsung a mai lansat modelele curbate de gaming cu Quantum Dot, CFG70 și CF791.

Create special pentru gamerii împătimiți și pentru pro-useri, monitoarele CFG70 de 24 și 27“ îmbină rafinamentul imaginilor oferite de tehnologia Quantum Dot cu unghiul de vizualizare ultra-wide dat de designul curbat, pentru o experiență desăvârșită. Totodată, aceste modele dispun de o serie de caracteristici speciale pentru pasionații de jocuri video, precum interfața „Gaming UX”, dar și opțiuni avansate de calibrare pentru optimizarea imaginilor în jocuri de tip FPS, RTS, RPG și AOS.

Cu o rază de curbură de 1.500R și aspect 21:9, monitorul curbat CF791 Quantum Dot poate fi folosit cu succes şi pentru task-urile zilnice, datorită clarității și a detaliilor din fiecare imagine. Cu tehnologia Picture-byPicture (PBP), utilizatorul poate rula conținut din orice sursă conectată prin portul HDMI sau prin cel DP și îl poate poziționa în orice punct al ecranului. Un suport ajustabil pe înălțime asigură confortul și ergonomia care transformă CF791 în monitorul ideal pentru orice stație de lucru sau birou.

Citește și: