CES 2017: Cele mai noi gadgeturi Samsung C-Lab te ajută să ai grijă de pielea ta

CES 2017: Cele mai noi gadgeturi Samsung C-Lab te ajută să ai grijă de pielea ta

Samsung Electronics a anunțat că, în urma succesului înregistrat la evenimentul de anul trecut, va prezenta încă trei proiecte dezvoltate de Creative Lab (C-Lab) pe parcursul CES 2017.

Lansat în decembrie 2012, C-Lab este un program dedicat startup-urilor, care încurajează cultura corporatistă creativă și dezvoltă idei inovatoare ale angajaților Samsung. Programul susține dezvoltarea ideilor de afaceri din orice domeniu de business.

Proiectele care vor fi prezentate la CES 2017 sunt Tag+, un dispozitiv electronic care adaugă funcționalități suplimentare la jucăriile pentru copii, S-Skin, o soluție de îngrijire și analiză a pielii, care poate fi folosită acasă, și Lumini, un echipament portabil care verifică stratul interior al pielii cu scopul de a identifica și preveni diferite probleme care pot apărea la nivelul țesutului pielii.

Tag+

Tag+ este un dispozitiv cu buton, pe care copiii îl pot folosi cu ușurință. Acesta este un camarad digital, care se conectează la jucării și la o aplicație pentru telefon prin Bluetooth LE și prezintă interacțiuni intuitive. În funcție de acțiunile copilului – click, apăsare lungă, agitare sau lovirea tag-ului inteligent, aplicația companion răspunde în mod corespunzător, deschizând noi posibilități de distracție pentru copii. Cu Tag+, copiii pot avea experiențe multiple cu o jucărie, fără să își piardă interesul față de aceasta.

S-Skin

S-Skin este o soluție de îngrijire a pielii dedicată consumatorului final, care economisește atât timp, cât și bani, oferind, totodată, o îngrijire dermatologică profesionistă. Aceasta este formată dintr-un plasture cu un ac foarte mic și un dispozitiv portabil care analizează și oferă îngrijire pielii. Acul de mici dimensiuni poate penetra în profunzime țesutul pielii, pentru a oferi acesteia ingrediente eficiente și pentru a crește absorbția acestora în piele. Totodată, echipamentul poate măsura nivelul de hidratare al pielii, de roșeață și melanină, pentru a putea furniza un tratament corespunzător, pe bază de lumină LED. Starea în care se află pielea este salvată în aplicația care însoțește soluția, pentru a putea urmări evoluția acesteia de-a lungul timpului.

Lumini

Lumini este, la rândul său, un echipament portabil care identifică probleme ale pielii chiar înainte ca acestea să apară. După ce realizezi o fotografie a feței cu Lumini, dispozitivul analizează informația transmisă prin intermediul fotografiei cu propriul său algoritm și trimite datele colectate către aplicația de mobil. Dispozitivul identifică probleme care pot apărea pe sub piele, cum sunt coșurile, pistruii, porii măriți, ridurile, roșeața sau sebumul. De asemenea, pe baza analizei realizate, Lumini recomandă produse cosmetice care pot fi utilizate și poate oferi un consult de la distanță cu un dermatolog sau un specialist în îngrijirea pielii.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: