CES 2016: Samsung vine cu trei proiecte interesante

La CES 2016, Samsung va prezenta trei proiecte dezvoltate de C-Lab, unul dintre programele sale de inovație.

Samsung va expune la CES 2016 trei proiecte dezvoltate de C-Lab, unul dintre programele sale de inovație, care îi ajută pe angajați să își dezvolte propriile idei creative de business. Din câte se pare, vom avea de-a face cu o curea care îi ajută pe utilizatori să își îmbunătățească silueta prin monitorizarea obiceiurilor și comportamentul zilnic, un controller manual pentru dispozitive de realitate virtuală și o interfață care le permite utilizatorilor să asculte sunete transmise prin propriul corp.

Welt, primul dintre acestea, arată ca o curea normală, însă este dotat cu senzori care au rolul de a monitoriza sănătatea. Welt poate înregistra informații despre dimensiunea taliei utilizatorului, obiceiuri alimentare, număr de pași, dar și despre timpul pe care acesta îl petrece așezat. Aceste date sunt direcționate către o aplicație care le analizează și oferă un plan personal de îmbunătățire a sănătății și de control al greutății corporale.

Samsung WELT 1

Rink, de cealaltă parte, este un controller manual pentru dispozitive mobile de realitate virtuală. Prin intermediul acestuia, utilizatorii vor putea interacționa cu jocuri sau alte tipuri de conținut din lumea virtuală folosindu-se doar de mâini.

rink 1

 

Nu în ultimul rând, TipTalk este o interfață cu ajutorul căreia utilizatorii pot să asculte sunetele accesoriilor smart, precum Samsung Gear S2, fără a avea nevoie de căști sau de alte dispozitive, printr-o atingere a urechii cu degetul. Conform Samsung, aceasta îmbunătățește totodată claritatea apelurilor, astfel că utilizatorii ar putea vorbi la telefon chiar și la concerte sau în zone foarte aglomerate, fără a fi nevoie să ridice vocea.

TipTalk 2

Citește și:
Etichete: