Cele mai scumpe lucruri vândute pe eBay in 2016

Cele mai scumpe lucruri vândute pe eBay in 2016

Milioane de lucruri se vând zilnic pe eBay, iar unele dintre acestea reușesc să își facă loc la panoul de onoare, prin prisma prețurilor cu multe zerouri.

Mai jos avem un top 15 al celor mai scumpe lucruri ce s-a vândut anul acesta pe eBay:

10. Superman No. 1: 27.950 de dolari

superman ebay

Revista veche de 77 de ani a fost vândută în octombrie pentru suma de aproape 28.000 de dolari, cu toate că nu era într-o condiție perfectă. Având în vedere că la origini, o astfel de revistă costa 10 cenți, putem spune că profitul este masiv.

9. Cartonașul cu Wayne Gretzky începător: 29.701 dolari

cartonaș wayne gretzky ebay

Acest cartonaș a fost produs de compania canadiană O-Pee-Chee și a fost păstrat în condiție aproape perfectă din 1979 și până acum.

8. Colecție de cărți Magic: The Gathering: 32.201 dolari

magic the gathering ebay

La capitolul jucării, liderul a fost un set de cartonașe din Magic: The Gathering, unele dintre acestea fiind variante rare și internaționale. Cu toate că cea mai rară carte, ”The Black Lotus”, nu făcea parte din colecție, altele, aproape la fel de rare, erau prezente în ofertă.

7. Geantă din piele de crocodil Hermes Birkin: 38.000 de dolari

geantă hermes ebay

Geanta despre care vorbim a fost preferata multor celebrități, între care Victoria Beckham și Kim Kardashian. Într-adevăr, costă cât un apartament în provincie, dar e necesară dacă vrei să fii în pas cu moda.

6. Bilete pe viață la meciurile echipei Carolina Panthers: 43.500 de dolari

bilete la meci ebay

Pachetul a inclus 4 bilete pentru toate meciurile echipei, dar și două locuri de parcare rezervate pentru posesori, reprezentând cea mai valoroasă tranzacție de la capitolul sportiv.

5. Inel cu diamant de 3.09 carate, de la Tiffany & Co: 60.000 de dolari

inel cu diamant ebay

Cea mai scumpă bijuterie vândută în 2016 a fost un inel cu diamant de la Tiffany & Co. Inelul a fost realizat din platină, iar diamantul avea claritate VS1.

4. Ceas Patek Philippe: 64.995 de dolari

ceas patek philippe ebay

Acest ceas elvețian, modelul Patek Philippe Grand Complications Calatrava Pilot 5524G, a fost cel mai scump ceas vândut pe eBay în 2016. Dacă vă temeți că l-ați ratat, un alt ceas, identic cu primul, este scos la vânzare în prezent de același distribuitor.

3. Excavator Kubota KX080: 85.000 de dolari

excavator kubota ebay

În categoria de produse cumpărate în categoriile industriale și de afaceri, acest excavator obține primul loc.

2. Lamborghini Aventador: 659.800 de dolari

lamborghini aventador ebay

În septembrie, Chicago Motors Cars a vândut acest model de Aventador SV, unul dintre cele 186 aflate în SUA. Cu toate că mașina a fost cumpărată la mâna a doua, aceasta avea mai puțin de 1.500 de kilometri la bord.

1. Un prânz cu Warren Buffet: 3.450.000 de dolari

warren buffet ebay

Prânzul cu Warren Buffet a fost oferit în cadrul unei acțiuni de caritate, iar toate profiturile au mers către organizația non-profit Glide. Astfel, acestă oportunitate a devenit cea mai scumpă de pe eBay, în 2016. Cumpărătorul a dorit să rămână anonim.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Cnet.com