Cele mai noi imagini cu Sony Xperia C6

Cele mai noi imagini cu Sony Xperia C6

Un leak apărut e curând ne oferă detalii în legătură cu designul modelului Sony XPeria C6.

Utilizatorul de Twitter @OnLeaks a publicat de curând o fotografie foarte interesantă, care ar afișa Sony Xperia C6, model încă neanunțat de compania japoneză. Din punct de vedere al designului folosit, se pare că acest telefon ar putea să se asemene foarte cu Xperia C5 Ultra. Lansat la mijlocul anului trecut, Sony Xperia C5 Ultra avea un ecran cu margini la fel de mici precum cele de pe telefonul apărut în noua imagine.

Sony Xperia C6

După cum scriu cei de la Android Authority, imaginea publicată de OnLeaks s-ar baza pe schematica telefonului, însă nu sunt disponibile multe alte informații în legătură cu acesta. Cu toate acestea, există zvonuri conform cărora terminalul ar fi dotat cu un procesor MediaTek Helio P10, tactat la 2.0GHz. De asemenea, ecranul va avea, cel mai probabil, dimensiuni cuprinse între 5 și 6 inci, suportând o rezoluție Full HD.

Android Authority susține că Xperia C6 ar putea fi prezentat la MWC 2016, însă sunt șanse mici ca acest lucru să se întâmple. În trecut, Sony a preferat să introducă noi tablete în cadrul MWC. În 2013, a prezentat Sony Xperia Tablet Z, iar la ediția din 2015 am putut vedea Xperia Z4 Tablet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: