Cele mai ciudate teste de rezistență la care a fost supus iPhone 7

Oamenii au testa rezistența noului iPhone 7 în moduri care mai de care mai ciudate.

În ciuda faptului că păstrează un design folosit deja de doi ani de zile, iPhone 7 a reușit să atragă atenția tuturor, iar mulți îl numesc cel mai bun telefon produs vreodată de Apple. El beneficiază de standardul IP67, fiind capabil să reziste la stropiri, dar și la scufundări scurte. Un dispozitiv care îndeplinește standardul IP67 poate funcționa chiar și atunci când este scufundat un metru sub apă, timp de 30 de minute.

Însă, pentru unii oameni, testarea în apă este plictisitoare, așa că aceștia au decis să vadă cât de bine se comportă telefonul în situații mult mai dificile. Într-un articol recent, cei de la Gizmodo prezintă câteva dintre cele mai ciudate experimente în care a fost implicat ultimul telefon Apple.

Cei de la Hydraulic Press Channel, de exemplu, au efectuat testul standard, în care au plasat telefonul pe o presă hidraulică. Rezultatul? Așa cum era de așteptat, nesatisfăcător. Telefonul a fost strivit fără nicio problemă.

Nici HaerteTest nu s-a lăsat mai prejos. Dar în locul unei prese hidraulice, aceștia au optat pentru un polizor metalic cu un disc diamantat continuu. Mai sus, puteți vedea probabil singura situația în care 650 de dolari împărțiți pe jumătate înseamnă fix zero.

Pentru unii, însă, nici măcar polizorul și presa hidraulică nu se pot compara cu un topor de calitate. Nu de multe ori veți avea ocazia de a vedea un iPhone 7 și un iPhone 7 Plus distruse cu un topor, așa că urmăriți cu atenția videoclipul de mai sus. În mod interesant, pentru a se asigura că treaba este bine făcută, a aplicat și câteva lovituri sănătoase cu ciocanul.

Poate că iPhone 7 este capabil să reziste unor căzături de la 6 metri, însă nu are nicio șansă în fața unui ciocan, iar cei de la TexhRax au demonstrat asta într-un video publicat recent.

Am auzit de ”bend test”, dar parcă utilizatorul de mai jos a dus lucrurile prea departe.

Mai are rost să vă spunem ce se întâmplă în cazul în care telefonul este expus flăcărilor?

Bogdan Cristea
14:19 19.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video