Cele mai bune laptopuri pentru birou pe care le poți cumpăra acum

Cele mai bune laptopuri pentru birou pe care le poți cumpăra acum

Un laptop de birou care să ți se potrivească perfect nu este ușor de găsit, însă modelele de mai jos sunt printre cele mai bune de pe piață.

În cazul în care ești în căutarea unui laptop de birou de calitate, trebuie, înainte de toate, să fii dispus să cheltuiești o sumă relativ mare de bani. De ce? Pentru că un un laptop de birou de calitate trebuie să îndeplinească o sumedenie de condiții. Trebuie să fie un dispozitiv durabil, dar, în același timp, trebuie să fie ușor de transportat. De asemenea, trebuie să fie capabil de performanțe foarte bune, beneficiind, în același timp, de o autonomie extrem de bună a bateriei.

Toate cele enumerate contribuie la o creștere considerabilă a prețului. Având în vedere acest lucru, am acordat o importanță aparte raportului calitate/preț atunci în momentul în care am alcătuit lista de mai jos.

Acer Aspire E5-574G-77KT

Primul laptop din lista noastră este unul relativ accesibil, produs de Acer, care include un procesor Intel Core i7 de ultimă generație, tactat la o frecvență de 2,5GHz, o placă video Nvidia GeForce 940M, 4GB RAM și un hard-disk de 1TB. Este singurul din lista noastră al cărui ecran nu suportă o rezoluție Full HD, astfel că veți fi nevoiți să vă mulțumiți cu una de 1.366 x 768 de pixeli. Îl găsiți la reducere AICI.

Laptopuri de birou Acer Aspire E5-574G-77KT

Lenovo IdeaPad 500-15ISK

Ca de obicei, Lenovo ne impresionează prin raportul calitate/preț al terminalelor sale. Cu mai puțin de 3.000 de lei, vă veți putea achiziționa un laptop dotat cu un ecran de 15,6 inci cu o rezoluție Full HD, un procesor Intel Core  I7-6500U tactat la 2.50GHz, 8GB RAM și 128GB SSD. De asemenea, include o placă video dedicată AMD Radeon R7 M360 4 GB, însă nu vine cu un sistem de operare instalat. Îl puteți achiziționa de AICI.

Laptopuri de birou Lenovo IdeaPad 500-15ISK

HP ProBook 440 G3

Nu are cel mai atrăgător design dintre modelele prezente în această listă, însă HP ProBook 440 G3 poate oferi performanțe de excepție. Include un procesor Intel Core i5-6200U 2.30GHz, are un ecran 14 cu o rezoluție Full HD, 8GB RAM și 256GB SSD pentri stocarea fișierelor personale. Desigur, pe lângă toate acestea, utilizatorii vor primi și Microsoft Windows 7 Pro, având astfel posibilitatea de a face un upgrade la Microsoft Windows 10 Pro. În cazul în care doriți să-l achiziționați, laptopul este disponibil AICI.

Laptopuri de birou HP ProBook 440

Toshiba Satellite Kira-10H

Cu o greutate de doar 1,1 kilograme, Toshiba Satellite Kira-10H este de departe cel mai ușor laptop din lista noastră. Astfel, dacă portabilitatea este principalul lucru care vă interesează atunci când căutați laptopuri de birou, Kira-10H ar putea fi o soluție foarte bună. Ecranul de 13,3 inci suportă o rezoluție Full HD, iar printre componentele sale se numără un procesor Intel Core i5 din generația a cincea, 8GB RAM și 256GB SSD. Din păcate, nu include o placă video dedicată, însă vine la pachet cu Windows 10. Îl găsiți la un preț avantajos AICI.

Laptopuri de birou Toshiba Kira

Asus ZenBook UX305

La capitolele portabilitate și performanță, modelul ZenBook UX305 de la Asus punctează în mod decisiv. Vorbim aici despre un dispozitiv extrem de ușor, dar cu o construcție solidă, dotat cu un procesor Intel Core i7-6500U de 2,5GHz, 8GB RAM și o capacitate de stocare de 512GB SSD. La fel ca în cazul dispozitivului precedent, avem de-a face cu un ecran de 13, 3 inci. Acesta suportă, însă, o rezoluție QHD. Laptopul vine cu Windows 10 Pro instalat și poate fi cumpărat la un preț foarte bun de AICI.

Asus Zenbook UX305 (7)

Dell XPS 9550

Dell XPS 9550 este de departe unul dintre cele mai atractive ultrabook-uri de pe piața din România, beneficiind de un ecran superb de 15,6 inci cu o rezoluție Full HD. Lista de specificații include, printre altele, un procesor Intel Core i5-6300HQ, cu o frecvență de 2,30GHz, 8GB RAM și un hard de 1TB pentru stocarea datelor personale, alături de 32GB SSD. Placa video este un model nVidia GeForce GTX 960M de 2GB, iar laptopul vine la pachet cu Microsoft Windows 10 Home. Îl găsiți la reducere AICI.

Reduceri eMAG Dell XPS 15 9550

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI