Cel mai popular joc de pe telefoanele Nokia ajunge pe primul loc pe App Store

Cel mai popular joc de pe telefoanele Nokia ajunge pe primul loc pe App Store

Slither.io, o versiune MMORPG a jocului Snake, a ajuns cel mai popular joc pe App Store.

Mulți dintre voi probabil ați deținut pe parcursul vieții un telefon Nokia. După cum probabil vă amintiți, Snake era unul dintre puținele jocuri pe care le aveați la dispoziție (și, probabil, cel mai interesant). Odată cu decăderea Nokia și ascensiunea marilor producători de smartphone-uri din ziua de azi, jocul a început să piardă încetul cu încetul din popularitate. De curând, însă, acesta pare a fi fost readus la viața, dar sub o altă formă, una mai actuală.

Ne referim aici, desigur, la Slither.io, un joc care a reușit, după cum scriu și cei de la Motherboard, să ajungă pe primul loc pe App Store. În cazul în care nu l-ați încercat, trebuie să știți că Slither.io vă permite să controlați un șarpe pe o suprafață foarte mare. Pentru a crește în dimensiuni, trebuie să colectați acele elemente luminoase pe care le veți vedea pe hartă.

Dar nu aceasta este partea cea mai interesantă. Principalul punct pro al jocului este faptul ca va da posibilitatea de a va întrece cu alți jucători pe aceeași hartă, în încercarea de a ajunge pe primul loc. Asta dă naștere la situații foarte interesante, în care jucătorii se vor vâna între ei pentru a obține scoruri cât mai bune. De asemenea, o diferență foarte importantă față de acel Snake pe care l-ați văzut pe telefoanele Nokia este că nu vă veți putea lovi de propriul corp. Singurele elemente fatale sunt ceilalți jucători. Astfel, trebuie să vă asigurați că șarpele pe care îl controlați nu se lovește de altul.

Jocul este disponibil și în browser, dar și pe App Store, acolo unde se pare că a ajuns pe primul loc. Motherboard recomandă să încercați jocul mai întâi în browser, deoarece s-ar putea să aveți probleme cu fluența acestuia pe mobil.

Citește și:
Etichete: