13 ian. 2016 | 17:34

Cel mai ieftin smartphone Samsung ajunge online – Galaxy J1 (2016)

ACTUALITATE
Cel mai ieftin smartphone Samsung ajunge online - Galaxy J1 (2016)

Întotdeauna cei de la Samsung au avut pe piață o varietate foarte mare de smartphone-uri, dar doar Galaxy J1 se poate mândri cu faptul că este cel mai ieftin din portofoliul companiei.

Spre deosebire de Apple care refuză cu îndârjire să aducă pe piață telefoane ieftine, Samsung nu s-a sfiit niciodată să mai lanseze terminale sub brandul Galaxy destinate celor cu bugete mici și foate mici. Anul trecut, cel mai accesibil astfel de terminal a fost Galaxy J1, iar pentru că se pare că a fost un succes de masă, sud coreenii au decis că merită un urmaș.

Momentan nu se știe sigur dacă își va păstra numele de Galaxy J1 și anul acesta, dar @evleaks a publicat pe Twitter imaginea de mai jos zilele trecute afirmând că astfel va arăta atunci când accesibilul gadget va ajunge online. În comparație cu iterația ilustrată mai sus, a modelului din 2015, schimbările estice sunt aproape inexistente, dar au fost introduse totuși câteva detalii de finețe. Spatele se pare că va avea altă textură, iar marginile argintii sunt un alt detaliu care s-ar putea să încânte pe cineva.

În orice caz, rezultatul nu este remarcabil și nici nu își propune acest lucru. Un smartphone ieftin trebuie să fie cât se poate de simplu, iar acest calificativ se pretează de minune în cazul Galaxy J1. Va fi destul de dificil să sară în ochi celor din jur ca altceva decât un telefon de vorbit, chiar dacă vine totuși preinstalat cu Android.

Noul Galaxy J1 – 2016 va fi construit în jurul unui display de 4,5 inci, un pic mai mare decât versiunea de acum un an, cu 4,3 inci. Rezoluția din păcate va fi aceeași, egală cu 800 x 480. În carcasă se ascunde un Samsung Exynos 3457, ce nu a fost anunțat încă oficial, acompaniat de 1GB RAM, 8GB spațiu de stocare și o cameră principală de 5 megapixeli. Camera frontală va fi de 2 megapixeli. Prețul oficial ar trebui să fie făcut public în următoarele săptămâni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele