22 ian. 2016 | 16:17

Cel mai finanțat joc de pe internet este acum și pe telefon

ENTERTAINMENT
Cel mai finanțat joc de pe internet este acum și pe telefon

Exploding Kittens, cel mai finanțat joc de pe Kickstarter, este disponibil acum și pe iOS.

Exploding Kittens este cel mai finanțat joc de pe Kickstarter și al cincilea cel mai finanțat proiect din istoria site-ului, reușind să strângă nu mai puțin 8,78 de milioane de dolari, conform celor de la Business Insider. Singurele proiecte care au reușit să strângă mai mulți bani au fost Pebble Watch, Pebble Time, lada frigorifică Cooler și haina Baubax.

Exploding Kittens e un joc de cărţi de tip ruleta rusească unde jucătorii trebuie să tragă mai multe cărți și cine nimereşte pisica explozivă pierde. Dypă cum scriu cei de la Adevărul, există şi cărţi prin care putem să evităm explozia. Practic, pisicile pot exploda, pot dezamorsa bomba sau pot forţa concurentul să facă o acţiune, iar jocul devine mai intens pe măsură ce pachetul rămâne din ce în ce mai mic.

După cum scriu cei de la Fast Company, Exploding Kittens este acum disponibil și pe App Store. Cei care au creat jocul au apelat la compania Substantial pentru dezvoltarea aplicației, aceștia din urmă lucrând în trecut cu giganți precum Google, Amazon sau Starbucks. Dar Exploding Kittens nu este o adaptare exactă pe mobil a jocului. Alții au încercat în trecut să facă acest lucru și au eșuat lamentabil.

În schimb, varianta pentru mobil include elemente noi, care îi vor surprinde chiar și pe cei care au mai încercat jocul până acum. Unele cărți au fost scoase, altele au fost introduse. Cartea ”None”, de exemplu, nu se mai găsește, în timp ce „Annoying Diarrhea” și ”Cat Butt” sunt două cărți care nu se găseau în varianta inițială. În cazul în care vreți să-l jucați, va trebui, mai întâi, să achitați prețul de doi dolari. Exploding Kittens poate fi descărcat de pe App Store.