Cel mai rezistent telefon vine de la Cat și are o cameră cu infraroșu

Cel mai rezistent telefon vine de la Cat și are o cameră cu infraroșu

Dacă ești genul de băiat care nu dă doi bani pe ecrane 2.5D, suprafețe glossy sau metalizate și pune preț pe rezistență și pe obiectele peste care ar putea trece un tractor și încă să funcționeze, atunci telefonul Cat S60 este smartphone-ul pentru tine.

Nu doar că noul telefon celor de la Cat (firmă producătoare de basculante, tractoare, escavatoare și utilaje grele) este un aparat rezistent și făcut dintr-o bucată, dar acesta se vinde împreună cu o cameră cu infraroșu. Logica? Păi dacă tot ești un tip căruia îi place să se plimbe prin natură, se poate întâmpla să te prindă noaptea prin locuri neluminate. De ce să bâjbâi prin întuneric când poți scoate telefonul și să vezi prin întuneric direct prin ecran. Același lucru se poate aplica și eventualilor ingineri de pe șantiere care intră în subsoluri sau încăperi neiluminate.

În caz că sunteți curioși de specificațiile telefonului aflați că acesta vina cu un ecran 4.7 inci cu rezoluție 720p, și are o ramă de metal iar partea din spate are un finisaj care imită carbonul. Dispozitivul vine cu un procesor Snapdragon 617, are 3GB RAM și 32GB memorie internă pentru 649 euro. Nu este extraordinar comparat cu aparatele celor de la Samsung sau Apple, dar este rezistent iar camera cu vedere prin infraroșu ar putea atrage un public nișat foarte fidel.

Pentru situația în care Cat ar vrea să devină revelant pe piața telefoanelor mobile, e nevoie ca smartphone-urile sale să capete trăsături mult mai ”timide”. Chiar și așa, o piață de nișă stabilă e mereu un plus și nu se știe când un public din ce în ce mai mare s-ar arăta interesat de ce oferă Cat S60, față de mulțimea acelorași telefoane mai mult sau mai puțin identice pe care le vedem în mâini și magazine în fiecare zi.

Cel mai dur telefon vine de la Cat și are o cameră cu infraroșu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: