Cea mai simpatică inițiativă: Uber îți aduce la comandă cățeluși

Cea mai simpatică inițiativă: Uber îți aduce la comandă cățeluși

De parcă nu ne plăcea suficient de băieții de la Uber, acum avem un motiv în plus să o facem: vor să ne aducă patrupezi îmblăniți pentru smotoceală la comandă.

Exact, Uber aduce cățeluși la comandă, pentru 15 minute de joacă. Inițiativa se numește UberPUPPIES și este realizată în parteneriat cu  Asociația pentru protecția animalelor Robi și Asociația Red Panda. Toți banii strânși vor fi donați către cele două organizații, care caută cămine pentru animăluțele fără stăpân.

Tot ce ai de făcut e să deschizi aplicația Uber pe 12 februarie în intervalul 12:00-16:00. Apeși pe PUPPIES în aplicație, apoi comandă. Dacă ești pus în legătură cu o mașină, vei avea parte de 15 minute de smotoceală cu un cățelus. Este foarte important, totuși, să ai un loc în care să poți face asta.

De exemplu, dacă vrei un cățeluș care să îți facă ziua mai frumoasă la birou, asigură-te că ai voie să îl primești. PUPPIES are un tarif de 30 lei minimum, însă poți alege să donezi mai mult – dacă vrei asta, anunță șoferul sau însoțitorul care va aduce cățelul și aceștia vor înregistra suma cerută de tine. De asemenea, dacă te îndrăgostești de unul dintre pufoșii camarazi, îl poți adopta ulterior.

Etichete: