Cea mai dementă cascadorie implică un avion, o motocicletă și mersul pe sfoară [VIDEO]

Cea mai dementă cascadorie implică un avion, o motocicletă și mersul pe sfoară [VIDEO]

Majoritatea persoanelor ar face orice să evite situațiile periculoase, dar unii oameni le caută dinadins. Cea mai palpitantă acrobație din ultima vreme a fost făcută cu o motocicletă, un avion și cu o sfoară suspendată pe care se face echilibristică. 

Cascadoria a fost realizată de Melissa Andrzejewski (pilot cascador), Sketchy Andy Lewis (expert în mersul pe sfoară) și Jimmy Fitzpatrick (pilot de motocross), în deșertul californian. 

Cei trei au încercat următorul lucru: în momentul în care Lewis mergea pe sfoară, Fitzpatrick trebuia să facă un backflip lângă el, cu motocicleta, iar Andrzejewski trebuia să treacă pe sub amândoi.

”În punctul acesta, pot face un backflip și în somn, dar când trece un avion pe sub tine în timp ce faci asta, te poate da un pic peste cap”, spune Fitzpatrick într-un clip video publicat pe Youtube.

Riscurile au fost enorme. Dacă unul dintre cei trei făceau o greșeală, întreg ”experimentul” s-ar fi putut termina dezastruos. Din fericire pentru ei (dar și pentru noi), cascadoria a fost dusă la bun final, iar rezultatul poate fi urmărit în clipul video de mai jos.

Sursa: Jalopnik
Etichete: