Ce conținut original ne pregătește Netflix în 2016 și când sunt premierele


Anul 2016 a început într-un mod foarte promițător pentru fanii celui mai popular serviciu de streaming de pe mapamond, iar Netflix nu pare să încetinească prea curând. 

O mare parte din popularitatea Netflix se datorează volumului semnificativ de conținut original și exclusiv pe care îl oferă clienților săi. Acesta este rezultatul unor parteneriate foarte profitabile cu giganți din domeniul divertismentului. Cu Marvel de exemplu, are planificate patru seriale exclusive, dintre care doar două au ajuns online până la această oră, Daredevil și Jessica Jones.

Din cel mai recent comunicat de presă al companiei aflăm câteva detalii noi atât despre serialele a căror acțiune se petrece în universul Marvel, cât și despre celelalte show-uri originale ale gigantului. După ce în urmă cu câteva săptămâni aflam că sezoul al doilea din Daredevil va fi disponibil pe platforma de streaming începând cu 18 martie, acum aflăm în mod oficial că va exista și un al doilea sezon din Jessica Jones, deși nu știm o dată exact la care va ajunge online și nici măcar când va începe producția la el. Celelalte seriale Marvel ale Netflix sunt Luke Cage și Iron Fist, dar acestea nu au o dată precisă de lansare. În orice caz, după ce vom avea patru seriale cu super eroi Marvel pe Netflix, va fi publicată și o mini serie intitulată The Defenders cu aceleași patru caractere în rolurile principale.

În ceea ce privește restul premierelor pe care Netflix ni le pregătește în 2016, avem asigurarea că va exista ceva interesant pentru fiecare dintre noi. Cel de-al patrulea sezon din Orange is the new black va ajunge online pe 17 iunie. Al doilea sezon din Unbreakable Kimmy Schmidt va putea fi vizionat pe 15 aprilie, iar al doilea sezon din Grace and Frankie pe 6 mai.

Tot în 2016 vom avea parte o cantitate semnificativă de conținut complet nou, atât în format de lung metraj, cât și serial. Flaked, o comedie cu Will Arnett e anunțată pentru 11 martie, urmând ca pe 1 aprilie să puteți vedea o dramă intitulată The Ranch. Lost & Found Music Studios, un serial pentru adolescenți va putea vizionat începând cu aceeași dată de 1 aprilie, urmat de un serial de animație Kong pe 15 aprilie. În rest, celelalte premiere ale anului sunt drama politică Marseille pe 5 mai, SF-ul Strange Thing pe 15 iulie și Get Down al regizorului Baz Luhrmann pe 12 august.

06:58 18.01.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video