Cât de mult s-au schimbat cei mai mari supereroi în ultimele decenii

După cum probabil v-ați dat seama, unele schimbări nu au fost favorabile.

Supereroii, dar și inamicii lor, s-au schimbat foarte mult în ultimii ani de zile. Unele dintre aceste schimbări au fost în bine, altele nu. Recent, am descoperit pe internet un articol în care erau prezentați unii dintre cele mai importante personaje de benzi desenate și evoluția lor. Astfel, Batman, Superman, Spider-Man, și mulți alții  sunt incluși în galeria de mai sus.

Desigur, rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă care versiune îi place mai mult, însă aș vrea să menționez personajele care cred că arătau mai bine în trecut. Și, desigur, trebuie să încep cu RoboCop. Nu știu cu exactitate ce s-a întâmplat aici, însă cel care ne-a făcut pe toți să ne îndrăgostim de desenele animate și filmele cu roboți a suferit niște schimbări extrem de neplăcute în 2014. Nu cred că trebuie să fii născut în anii ’90 ca să realizezi faptul că fostul RoboCop arăta mult mai bine decât versiunea actuală.

Același lucru poate fi spus despre Catwoman. Nu m-am uitat la seria Batman în care Adam West juca rolul protagonistului, însă Julie Newmar este extrem de apreciată și în ziua de azi pentru performanțele ei în rolul antagonistului. Cât despre Joker, nu pot să spun decât că cel din trecut mi se pare mult mai înfricoșător. Însă am speranțe mari în ceea ce privește filmul Suicide Squad și cred că Jared Leto se va descurca foarte bine.

În rest, Spier-Man, Superman, Batman, Thor și, mai ales, Hulk  (care este acum creat în totalitate pe computer) arată mult mai bine acum decât în trecut. După cum spun unii oameni, vechiul Spider-Man arată precum un zombie din The Walking Dead, iar Thor arăta precum un wrestler. Și Wolverine s-a schimbat enorm în ultimii 13 ani. Rezultatul tuturor acelor ore petrecute de Hugh Jackman în sala de forță sunt vizibile.

Citește și: