Care sunt răspunsurile pentru cele mai bizare căutări Google

Care sunt răspunsurile pentru cele mai bizare căutări Google

Căutările Google oferă o privire savuroasă de ansamblu asupra viziunii oamenilor secolului XXI asupra vieții. Cei de la Digitaloft au creat o listă cu cele mai bizare curiozități, în funcție de popularitate, ca să avem o imagine mai clară.

Aparent, cele mai populare căutări sunt legate de știință, iar cei de la IFL Science le-au și explicat pe unele dintre ele. Desigur, nu îți pot spune dacă ești însărcinată sau cum poți ajunge acasă. Iată întrebările:

Sunt gravidă? (90.500 de căutări pe lună)

Cum ajung acasă? (49.500 căutări pe lună)

Sunt extratereştri reali? (49.500 căutări pe lună)

Flatulenţele pot arde caloriile? (49.500 căutări pe lună)

De ce au bărbaţii sfârcuri? (22.200 de căutări pe lună)

Pinguinii au genunchi? (18.100 de căutări pe lună)

De ce existăm? (8.100 de căutări pe lună)

Există zâna măseluţă? (8,100 de căutări pe lună)

Porcii pot să transpire? (8,100 de căutări pe lună)

Fundul meu arată ca la 40 de ani? (8,100 de căutări pe lună)

Este planeta plată? (5,400 de căutări pe lună)

Sunt psihopat? (4,400 de căutări pe lună)

Bărbaţii au menstruaţie? (5,400 de căutări pe lună)

De ce porneşte maşina? (4,400 de căutări pe lună)

Au viermii ochi? (2,900 de căutări pe lună)

Poate un bărbat să rămână gravid? (2,900 de căutări pe lună)

Ce se întâmplă dacă bei sânge? (880 de căutări pe lună)

Pot să mă mărit cu vărul meu? (880 de căutări pe lună)

De ce mă urăşte şeful? (170 de căutări pe lună)

Pentru prima întrebare, cercetătorii nu au un răspuns sigur, însă aceştia le sfătuiesc pe căutătoare să apeleze la un test de sarcină. Pentru întrebarea „Există extratereştri?” cercetătorii caută răspunsuri de peste 80 de ani, dar până acum nu au niciunul clar.

În ciuda legendei care circulă pe internet conform căreia flatulenţa arde 67 de calorii, nu există un fapt ştiinţific real în spatele acestei afirmaţii. Cât despre întrebarea „De ce au bărbaţii sfârcuri?”, explicaţia este următoarea: în timpul dezvoltării embrionale în a patra săptămână de sarcină, genele din cromozomul Y nu se regăsesc în organism, aşadar embrionii până în acel moment sunt identici, adică feminini nici masculini. Dezvoltarea sfârcurilor are loc în primele etape ale sarcinii, când sexul nu este delimitat.

„Au pinguinii genunchi?” Deşi înfăţişarea nu dezvăluie că aceste simpatice animale au picioarele flexibile,  chiar au genunchi. Membrul inferior al pinguinului are patru oase, femur, genunchi, tibia şi fibula.

Deşi există expresia populară „transpir ca un porc”, porcii nu transpiră chiar atât de mult. Au glande sudoripare, dar nu atât de multe precum oamenii. Chiar dacă există multe specii de viermi, râmele nu au ochi. Au, însă, un sistem de fotoreceptori cunoscute cu denumirea de „celulele luminoase ale lui Hess”.

Cât despre posibilitate ca bărbații să dea viață, aceștia pot rămâne gravizi dacă au apelat între timp la o operaţie de schimbare de sex, iar adevăraţii hermafrodiţi pot rămâne gravizi natural.

„Ce se întâmplă dacă bei sânge?” Câteva linguriţe de sânge nu vor dăuna sănătăţii, dar consumat în cantităţi mari poate fi toxic pentru organism, întrucât sângele conţine o cantitate mare de fier pe care organismul nu o poate asimila. Așadar, nu e o idee bună să te comporți precum un vampir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: