Call of Duty Infinite Warfare este gratuit pentru o săptămână

Call of Duty Infinite Warfare este gratuit pentru o săptămână

Dacă erați în dilemă vizavi de achiziția Call of Duty Infinite Warfare, cei de la Activision vă lasă să-l încercați gratuit timp de aproape o săptămână.

Call of Duty Infinite Warfare a avut un destin un pic mai ciudat. Cei de la Activision și-au asumat un risc enorm în momentul în care au renunțat la rețeta clasică a jocului, pentru a-i porta o mare parte din acțiune în spațiu, cu costume ce vă ajută să zburați. Tocmai din acest motiv, la momentul lansării primului trailer, respectivul clip era considerat cel mai disprețuit de pe YouTube, folosind ca și criteriu numărul enorm de dislike-uri.

În final, jocul a ajuns să se vândă destul de bine, dar cei de la Activision sunt convinși că există loc de îmbunătățiri. Din acest motiv, cu toate că nu au lansat un demo care să ofere jucătorilor o mostră din noul format, creatorii noului CoD au decis să-l ofere gratuit pentru o perioadă de timp.

Super oferta a fost detaliată pe site-ul Activision, iar termenii sunt cât se poate de clari. Aceasta va dura între 15 decembrie la ora 10 dimineața și 20 decembrie la ora 10 dimineața. Având în vedere că este inclus și un weekend în această perioadă, aveți toate șansele să vă lămuriți dacă merită sau nu să achiziționați versiunea completă a titlului.

,,Trialul gratuit de Call of Duty Infinte Warfare este o oportunitate ca voi să încercați toate cele trei moduri de joc. Începând cu 15 decembrie, pentru o perioadă limitată de timp, experimentați acțiunea intensă din Multiplayer, adrenalina distractivă din modul Zombies și narațiunea intensă din campania Single Player.” Intenția celor de la Activision este una cât se poate de lăudabilă, singurul aspect regretabil este că această ofertă e dedicată doar posesorilor de Xbox One și PlayStation 4. Dacă platforma voastră preferată de gaming este un PC, aveți ghinion. De asemenea, deși Call of Duty Modern Warfare Remastered este gratuit la achiziția Infinite Warfare, nu face parte din această ofertă.

Sursa: Ubergizmo