Cadouri de Crăciun: gadgeturi cu care te menții în formă, în ciuda meselor copioase

Cadouri de Crăciun: gadgeturi cu care te menții în formă, în ciuda meselor copioase

Cei aflați în căutare de cadouri de Crăciun pentru persoanele active și preocupate de aspectul lor fizic pot arunca un ochi peste lista cu oferte eMAG. 

Cu toții știm cât de greu este să-ți păstrezi silueta după numeroasele și bogatele mese de Crăciun și Revelion. De aceea, ne-am gândit să facem câteva recomandări de cadouri de Crăciun perfecte pentru cei care vor să se mențină în formă și în perioada vacanței.

Fie că le cumperi pentru tine sau pentru cei dragi, cu siguranță aceste gadgeturi de mai jos vor fi niște cadouri de Crăciun foarte apreciate. Selecția noastră este mai jos, iar întreaga listă cu oferte eMAG este disponibilă AICI.

Cadouri de Crăciun- gadgeturi pentru slăbit

Dacă tu (sau persoana pentru care cauți Cadouri de Crăciun) obișnuiești să ieși la alergat, știi cât de mult te ajută muzica favorită pentru a-ți menține ritmul constant și respirația normală. În același timp, știi cât de ficil este să găsești o pereche de căști ușoare, care nu sar din ureche și care rezistă la ploaie sau la transpirație. Noi am găsit modelul Sony MDR-XB80BS,. Căștile sunt wireless și au o autonomie a bateriei de 7 ore și cântăresc doar 27 de grame, permițându-le utilizatorilor să se concentreze pe activitățile sportive. Ele se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche și a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mișcare. Conectivitatea Bluetooth cu LDAC asigură o calitate audio superioară, iar tehnologia Extra Bass asigură un sunet puternic. Le puteți găsi la reducere la eMAG AICI.

O altă recomandare ar fi o brățară de fitness. Dacă ar fi să glumim nițel, am putea spune că este cel mai util gadget de pe această listă cu idei de cadouri de Crăciun, fiindcă mulți vor vrea să scape de sarmalele acumulate în timpul sărbătorilor. Am ales un mode de la E-Boda, care se bucură de review-uri bune și care beneficiază și de o reducere de preț substanțială. Monitorizează pașii, ritmul cardiac și caloriile arse și este perfectă pentru cei care vor să își facă un abonament la sală începând cu luna ianuarie. O găsiți la reducere, la eMAG, AICI.

Ultima recomandare pe lista noastră cu idei de cadouri de Crăciun este o bandă de alergare. Pentru cei care vor să-și construiască o sală de forță în casă, o bandă de alergare poate fi o alegere perfectă, având în vedere că antrenamentele cardio sunt foarte importante. Modelul Actuell T2000i are un motor de 2,5 cai putere și suportă o greutate maximă de 110 kilograme. Are un mod special care ajută la arderea grăsimii și intrare pentru MP3. Cea mai bună veste? O găsiți, alături de oferte eMAG, la un preț redus considerabil, AICI.