București devine locul de joacă al tehnologiei: ce evenimente vor fi în luna mai

București devine locul de joacă al tehnologiei: ce evenimente vor fi în luna mai

După Londra, New York și Berlin, București va găzdui între 23 și 29 mai peste 40 de evenimente pe teme de inovație, folosirea tehnologiei în marketing, soluții IT pentru companii, developeri și start-upuri.

Peste 10,000 de persoane vor lua parte la evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week, iar programul săptămânii poate fi accesat pe www.techweek.ro

În timpul săptămânii, la Athénée Palace Hilton vor avea loc cele patru conferințe de business tematice (Innovation Summit, Brands + Techn Summit, Enterprise-IT Summit și Java Dev Summit), plus o prezentare de standuri cu produse inovative și soluții tehnologice adresate afacerilor. Conferințele sunt susținute de lideri din domeniu la nivel local și internațional, printre care Dr. Geoff McGrath – Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies, Javier Sanchez Lamelas – Fondator și CEO al MARTKETING Consulting Group, Ian Forrester – Senior Producer la BBC R&D Department, Juergen Hoeller – Spring Framework Lead la Pivotal, dar și alții.

De vineri până duminică, în piața George Enescu, în fața Ateneului Român, va avea loc o expoziție de inovații tehnologice, incluzând mașini electrice și hibride, soluții de smart home și smart city, aplicații de eHealth, realitate virtuală, roboți, drone și gadget-uri. Participarea la expoziție este gratuită, cu înscriere în prealabil pe site-ul evenimentului, disponibilă de pe 5 aprilie. Printre evenimentele partenere confirmate se numără un workshop de robotică pentru copii, un atelier de 3D printing și o expoziție de artă prin tehnologie. Lista preliminară de evenimente e disponibilă pe site-ul www.techweek.ro/map, urmând ca înscrierea pentru ele să se deschidă pe 5 aprilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: