29 iun. 2016 | 14:13

BOSEbuild învață copii să-și facă propriile boxe cu Bluetooth

ACTUALITATE
BOSEbuild învață copii să-și facă propriile boxe cu Bluetooth

Elementele de fizică din spatele unei boxe reprezintă un mister pentru cea mai mare parte a utilizatorilor, iar BOSEbuild de la Bose speră să-l elucideze.

Printr-un nou proiect destinat micuților care au o fascinație pentru tehnologie, cei de la Bose speră să dezvolte pasiunea acestora pentru știință la modul general și pentru fizică în particular. În definitiv, este mult mai ușor să-ți asumi niște aptitudini, după ce le-ai încercat practic.

În teorie, BOSEbuild este încă o boxă de la Bose, deși s-ar putea să fie una dintre cele mai ieftine comercializate vreodată de companie. În practică, prin prisma faptului că aceasta vă este livrată ca un puzzle din bucăți, până să vă bucurați de o experiență audio deosebită, este nevoie și de un pic de efort fizic. În mod evident, există un manual care să vă detalieze toți pașii pe care trebuie să-i urmați, iar printr-o aplicație dedicată de smartphone, veți înțelege cum se asamblează BOSEbuild și prin clipuri video.

Copiii ar avea mult de beneficiat după urma interacțiunii cu BOSEbuild, iar aceasta ar putea fi și una dintre activitățile foarte interesante pe care să le împărtășiți cu copiii voștri. Aparent, această lansare este o extensie a filozofiei de produs care s-a aflat în spatele primelor produse Bose create vreodată și a pasiunii pentru asamblare și dezasamblare de trenulețe de jucărie a fondatorului companiei.

,,Acel spirit este în continuare la fundația Bose. Este un exemplu grozav pentru ceea ce vrem să oferim prin intermediul BOSEbuild – moduri distractive și abordabile prin care copii să facă ceva ce își doresc foarte tare și pot folosi pentru mulți ani de acum înainte, învățând în același timp știința incredibilă și tehnologia din spate” Bob Maresca – CEO-ul și preșesdintele actual al Bose s-a arătat foarte încântat de noua inițiativă a companiei.

Înainte de a învâța însă cum pot un magnet și o bobină să genereze sunete și cum o boxă poate reda muzică, ar fi bine să vă gândiți cât de entuziasmat este fiul sau fiica voastră de acest domeniu. Nu de alta, dar nu se justifică să investiți 150 de dolari într-un bibelou tehnologic.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele