Boompi permite prietenelor tale să participe în secret la discuțiile pe care le ai cu băieții

Boompi permite prietenelor tale să participe în secret la discuțiile pe care le ai cu băieții

Fetele au o plăcere enormă să participe în mod activ la viața amoroasă a prietenelor acestora. Această aplicație ajută fetele să participe în secret la dialogul prietenelor lor cu potențialii viitori parteneri în caz că aceastea vor să primeascp sfaturi despre cum o discuție cu un baiat drăguț ar putea să evolueze

Numită Boompi, aplicația seamănă enorm cu Tinder la prima vedere. Aceasta găsește parteneri în funcție de locație și așa cum ne-am obișnuit pe Tinder, utilizatorii pot ”răsfoi” prin conturile disponibile, ca apoi să selecteze pe cineva interesant și să înceapă un dialog cu acesta.

Diferența dintre Tinder și Boompi este că fetele au posibilitatea să-și invite prietenele cele mai bune în convorbirea privată pe care acestea o au cu un băiat. Așa cum v-ați așteptat, convorbirea nu se transformă într-un chat de grup clasic pentru că noile invitate, sau invitați, vor rămâne invizibili pe tot parcursul dialogului. Invitații secreți vor putea trimite mesaje în firul de dialog principal, dar nu vor putea fi citite decât doar de către gazdă. Apliația permite de asemenea și celor care nu sunt interesați de un partener să își facă un cont și să ruleze aplicația în ”Ghost Mode” doar pentru a participa la discuțiile celor apropiați.

Deși nimeni nu a fost oprit să arate unui prieten mesajele primite de la altcineva în stilul clasic, cu telefonul în mână, noua aplicație s-ar putea să aibă probleme legale foarte serioase. E adevărat că prietenii se pot sfătui între ei pentru a evita personajele dubioase, însă facilitarea accesului altor persoane într-o conversație ce se vrea privată este extrem de problematică din punct de vedere legal. Deși Boompi face acest lucru cunoscut în mod clar, lipsa de intimitate pe care o oferă aplicația ar putea îndepărta în mod clar băieții, de vreme ce aceștia nu vor dori să fie spionați.

Până la urma depinde mai mult ce vor de fapt fetele. Dacă acestea se vor simți mai în siguranță pe Boompi atunci majoritatea vor părăsi Tinder și se vor muta pe noua aplicație. Iar băieții vor veni inevitabil după ele, fiind forțați să accepte faptul că și alți ochi vor citi ceea ce scriu, în afară de cei ai fetei curtate.

Citește și: