BMW face glume pe seama Tesla în cel mai nou spot publicitar [VIDEO]

BMW face glume pe seama Tesla în cel mai nou spot publicitar [VIDEO]

Cei de la BMW fac eforturi serioase pentru a se face recunoscuți pe piața automobilelor electrice, iar cea mai nouă campanie publicitară este reprezintă o lovitură pentru americanii de la Tesla.

BMW a promovat foarte mult modelele i3 și i8 în ultima perioadă, iar acum a venit și rândul modelului BMW 330e, un sedan hibrid cu un preț decent și aspect foarte stilat.

Pentru a-l scoate în evidență, cei de la BMW au ales să se lege de Tesla Model 3, mașina electrică de 35.000 de dolari care ar trebui să fie livrată la începutul anului 2017. Tocmai de acest aspect se leagă BMW în noua reclamă.

Până acum, 370.000 de persoane au făcut rezervări pentru vehiculul Tesla, iar dacă am învățat ceva din istoria companiei americane este faptul că termenul inițial nu va fi respectat și că cei care își doresc neapărat mașina vor avea destul de mult de așteptat.

Clipul publicitar, denumit ”Waiting”/”Așteptând”, este o listă cu lucrurile pe care cineva le poate face până când va putea conduce Modelul 3 de la Tesla. ”Poți să-ți faci taxele. De două ori. Poate de mai multe ori. Va trece un An Nou. Sau poate doi. Vei aștepta și vei aștepta, după care vei mai aștepta un pic. Toate astea înainte ca noul model al companiei de mașini electrice să ajungă pe piață”, se spune în reclamă.

Urmăriți clipul mai jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: