evoMAG Black Friday a început și aduce oferte bune

ACTUALITATE
evoMAG Black Friday a început și aduce oferte bune
18 nov. 2016 | 02:20

evoMAG Black Friday 2016 a început imediat după miezul nopţii şi compania a scos la vânzare apartamente cu reduceri de până la 10.000 de euro. Dar astea nu sunt singurele reduceri de Black Friday.

[related]

Oferta evoMAG este AICI, iar aici găsiți șase dintre cele mai bune oferte. 

Mecanismul achiziţiei unui apartament de pe site-ul evoMAG, de Black Friday, este simplu: clienţii trebuie să intre în cont şi să plătească taxa de rezervare a apartamentului, în valoare de 4.999 de lei.

Rezervarea se face prin intermediul unui card bancar, prin blocarea sumei din contul clientului. Ulterior, acesta trebuie să printeze dovada plăţii primită pe email şi să se prezinte la sediul dezvoltatorului.

De Black Friday 2016, evoMAG va scoate la vânzare şi autoturisme marca Ford, Skoda şi Seat, cu reduceri de până la 25%. Pe lângă autoturisme şi apartamente, anul acesta, reducerile de Black Friday vor viza aproximativ 25.000 de unităţi şi vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.

Reducerile evoMAG de Black Friday vor fi active timp de trei zile, în perioada 18 noiembrie – 20 noiembrie, în limita stocului disponibil. Oferta evoMAG este AICI.

Black Friday 2016 este evenimentul cu ocazia căruia veți putea beneficia de câteva dintre cele mai bune reduceri oferite pe parcursul anului acesta.

În România, Black Friday a ajuns mulțumită celor de la eMAG, care, în 2011, au organizat primul eveniment de acest gen la noi în țară, alături de Flanco. Dacă în SUA data este relativ fixă – spun relativ, pentru că există și acolo cazuri în care unii comercianți ”fură startul” – în România lucrurile nu stau la fel. În general, comercianții de la noi își setează singuri data la care pornesc reducerile, iar unele magazine au promoții timp de săptămâni întregi. Găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2016 aici.