Bicicleta care îți spală hainele și îți lucrează corpul în același timp

Bicicleta care îți spală hainele și îți lucrează corpul în același timp

Dacă ești unul dintre acei oameni care se plâng, probabil, pe bună dreptate de faptul că viața agitată nu îți permite să faci cât sport ai vrea, s-ar putea ca această bicicletă să fie o soluție tocmai bună.

Designerii de la Universitatea Dalian Nationalities din China au dezvoltat designul unui dispozitiv care se comportă precum un hibrid între o mașină de spălat și o bicicletă medicinală. Potrivit celor de la Daily Mail, funcția inovativă e reprezentată de transformarea roții din față într-un rezervor de spălare. Practic, mașina ingenioasă îți permită să faci sport și să îți speli hainele în același timp, economisind curent electric.

Masina de spalat si bicicleta medicinala

Potrivit descrierii făcute de creatorii mașinii, atunci când pedelezi, mișcarea ta face mașina să se rotească. Electricitatea generată poate fi folosită pentru a aprinde ecranul de display sau poate fi stocată pentru uz ulterior, grație unui generator interior. În prezent, studenții lucrează la construirea prototipului în mărime naturală al mașinii, și trebuie să recunoaștem că și-ar găsi locul în casele celor care vor să se mențină în formă și să facă și altceva util pentru casă în același timp.

Citește și: