BenQ lansează un proiector inteligent dotat cu Android

BenQ lansează un proiector inteligent dotat cu Android

BenQ a lansat proiectorul i500, un model 3D HD dotat cu Android.

Noul proiector dispune de o varietate mare de aplicații capabile de streaming wireless, proiecție short-throw LED și două boxe de 5W cu camera de rezonanță. BenQ i500 se folosește de un sistem de operare Android 4.4, fiind capabil să funcționeze ca un dispozitiv independent, cu acces la peste 300 de aplicatii. Astfel, utilizatorii vor avea acces la Google Play Store și beneficiile oferite de acesta.

“Niciodată nu a fost mai simplu să-ţi transformi apartamentul într-un centru de divertisment,” a declarat Conway Lee, președintele BenQ Corporation. “Cu BenQ i500 şi capabilitățile sale wireless, te vei bucura imediat de streaming video şi muzică, fără a-l mai conecta la un alt dispozitiv.”

Printre altele, noul videoproiector BenQ i500 include aplicații şi servicii de streaming, precum Spotify, Vimeo sau Dailymotion. Cu ajutorul game pad-urilor şi a controlerelor de jocuri disponibile, i500 oferă acces chiar și la o serie de jocuri, ce includ shootere, strategie sau aventură. Pentru toate acestea, i500 se folosește de rețeaua wireless LAN disponibilă, neavând nevoie de nici o altă conexiune. Mai mult, poate rula conținut video şi audio direct de pe un stick USB şi poate afișa fișiere Excel, Word, sau PowerPoint, fără ajutorul unui PC.

BenQ i500 poate proiecta o imagine de 2,03 metri de la o distanță de doar 1 metru față de ecran. Suportă streaming video HD, are două boxe de 5W și oferă un contrast de 100.000:1  și o durată de utilizare de 30.000 ore.

BenQ i500 are un design elegant și cântărește doar 1,3 kilograme, ceea ce înseamnă că va fi destul de uşor de instalat în orice tip de cameră. Vine dotat cu o corecţie keystone automata pe verticală, ce îl ajută să elimine efectul de trapez atunci când imaginea nu este proiectată perpendicular pe ecran. Puteți afla mai multe despre noul proiector aici.

Citește și:
Etichete: