Asus Republic of Gamers împlinește zece ani

Asus Republic of Gamers împlinește zece ani

Asus Republic of Gamers a împlinit de curând vârsta de zece ani.

Aniversarea celor 10 ani de Republic of Gamers a fost serbată pe 26 aprilie, în cadrul unui eveniment din București. Cu acest prilej, au fost prezentate și cele mai noi produse, printre care se numără Asus ROG GX700, primul notebook din lume răcit cu lichid și desktopul ROG GT51. Desigur, compania a profitat de această ocazie și pentru vorbi despre rezultatele sale.

„Aproximativ 80% din laptopurile dotate cu plăci video Nvidia GTX, comercializate în România, poartă emblema Asus”, ar fi declarat Ciprian Donciu, country manager Asus România. De asemenea, compania este lider pe piața locală de plăci de bază și pe cea de plăci video cu unități de procesare grafică GTX. „Republic of Gamers este cel mai variat portofoliu de produse destinate gaming-ului, în România fiind comercializate peste 100.000 de unități din toate categoriile”, a adăugat Donciu.

Asus ROG gaming laptop

Aniversarea a zece ani de ROG a reprezentat și prima ocazie cu care desktopul GT51 a fost prezentat în România. Acesta ascunde sub capotă un procesor Intel Core i7 din generația a șasea și poate fi dotat cu până la 64GB de memorie RAM DDR4. În cazul în care vreți să testați capacitățile sistemului, trebuie să știți că acesta poate urca frecvența de lucru până la 4.6GHz. De asemenea, două plăci video NVIDIA Titan X, montate într-o configurație SLI, asigură rularea celor mai pretențioase jocuri.

GX700, prezent și el în cadrul evenimentului, beneficiază de o stație de andocare ROG Hydro Overclocking System, de care se leagă prin intermediul unui sistem de conectori, care permite trecerea lichidului între cele două elemente separate. Lista de specificații include, printre altele, un procesor Intel Skylake din seria K, tactat la o frecvență superioară, dar și o placă video Nvidia GeForce GTX 980, astfel că nu veți avea probleme în cazul în care vreți să rulați jocuri la rezoluție 4K sau să folosiți un kit pentru realitate virtuală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI