05 aug. 2016 | 07:08

Așa arată un prototip de iPhone 7 funcțional [VIDEO]

VIDEO ACTUALITATE

Foarte mulți sunt curioși în privința iminentului iPhone 7, iar un nou clip care a ajuns online zilele trecute încearcă să mai elucideze un pic misterul.

Cum am mai spus-o în câteva rânduri, marile companii producătoare de telefoane fie și-au pierdut complet abilitatea de a menține un secret, fie au ajuns să alimenteze în mod direct o mașină de zvonuri pentru a crea interes artificial într-un nou gadget ce ar urma să fie lansat în următoarele luni. Acest fenomen a fost cât se poate de evident în cazul Galaxy Note 7, dar nici iPhone 7 nu se lasă mai prejos.

Ca de obicei, cei de la Apple nu au confirmat nici un detaliu aferent lansării următorului smartphone, deci ar fi bine să fiți cât se poate de reticenți în privința tuturor detaliilor pe care le găsiți online despre aparat. Conform ultimelor zvonuri, ar trebui să fie anunțat oficial în a doua săptămână din septembrie și la doar câteva zile după, să ajungă în magazinele din toată lumea. Abia atunci vom afla dacă iPhone 7 va include câteva upgrade-uri importante de design și funcționalitate sau va fi un fel de iPhone 6SE.

Trecând peste aceste detalii, un nou clip a început să circule pe internet în care putem vedea, pentru prima oară, un presupus iPhone 7 funcțional. Din păcate, conform creatorului clipului, acesta nu rulează o versiune beta de iOS 10 deoarece este un prototip. În schimb, putem vedea cum funcționează camera principală de pe spatele telefonului. Deși camera foto/video la următorul iPhone ar trebui să fie cel mai important upgrade, din cauza calității acestui clip este foarte dificil să ne dăm seama de îmbunătățiri.

În schimb, telefonul din scurtmetrajul de mai sus ilustrează o mare parte din zvonurile pe care le-am văzut în ultimele săptămâni. Mufa de căști lipsește. Pe rama inferioară a aparatului vedem două difuzoare, în loc de unu, iar pe spate e prezentă o cameră iSight mai proeminentă. Benzile de culoare albă care delimitează antena sunt de asemenea repoziționate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele