Așa ar putea arăta coșmarul marilor producători de telefoane în acest an

Așa ar putea arăta coșmarul marilor producători de telefoane în acest an

OnePlus 3 ar fi apărut de curând pe internet într-o serie de imagini.

Primul OnePlus a fost suficient de atractiv și performant încât să transforme într-un timp foarte scurt o companie chinezească necunoscută într-un jucător important pe piața de mobile. Al doilea, din păcate, nu a avut parte de același succes remarcabil, astfel că OnePlus 2 cu siguranță nu a meritat porecla de flagship killer. În aceste condiții, chinezii au nevoie de un dispozitiv cu adevărat impresionant în acest an pentru a-și reface imaginea.

Până în acest moment, este greu de spus dacă OnePlus 3 va fi un astfel de dispozitiv. Avem, însă, acces la o serie de leak-uri foarte interesante, care ne-ar putea ajuta să ne facem o idee în legătură cu viitorul telefon. Cele mai noi imagini disponibile online, de exemplu, ne prezintă un gadget într-o carcasă ”menită să prevină leak-urile”, după cum menționează chiar Slashgear. Însă unele elemente de design nu pot fi ascunse chiar atât de ușor.

colaj oneplus 3

Partea frontală este asemănătoare modelelor precedente, însă cea din spate, așa cum puteți vedea mai sus, ne aduce aminte de telefoanele celor de la HTC. Cât despre specificații, trebuie să vă spunem că telefonul ar putea fi disponibil în două versiuni. Versiunea accesibilă va avea un preț de aproximativ 310 dolari și va include 4GB RAM. De asemenea, am avea de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820 și o capacitate de stocare de 32GB.

Versiunea mai scumpă s-ar diferenția prin cei 6GB RAM și o capacitate de stocare de 64GB. Din păcate, nu avem foarte multe informații în legătură cu prețul acesteia, însă ambele versiuni ar putea rula Android 6.0.1. Iar dacă ar fi să ne luăm după declarațiile oficialilor companiei, noul vârf de gamă va fi dezvăluit la nivel global la finalul celui de-al doilea trimestru al acestui an. Cu alte cuvinte, până la încheierea lunii iunie, ar trebui să-l puteți comanda.

Citește și: