Arată că dragostea ta e de pe altă lume cu aceste felicitări de Valentine’s Day de la NASA

Arată că dragostea ta e de pe altă lume cu aceste felicitări de Valentine's Day de la NASA

Valentine’s Day este incredibil de aproape și, dacă nu ai pregătit un cadou, ce poate fi mai frumos și mai romantic decât o felicitare virtuală cu craterele de pe Marte? 

Probabil multe lucruri: o cutie de bomboane, un buchet de flori sau un ursuleț de pluș. Totuși, cei de la NASA s-au gândit și la cei pentru care vestea existenței undelor gravitaționale este mai importantă decât Ziua Îndrăgostiților, așa că a lansat un serviciu inedit.

Mai exact, Agenția Spațială a lansat un site prin care poți trimite felicitări de Valentine’s Day cu mesaje romantice și fotografii cu craterele de pe Marte.

Nu vorbim despre orice cratere, ci doar despre cele care au formă de inimioară sau de ”smiley face” și sunt disponibile și câteva fotografii și cu roboțelul Mars Rover.

Nu ai niciun fel de libertate de personalizare și, din păcate, nu poți scrie tu un mesaj personalizat, ci trebuie să alegi dintr-o serie de felicitări predefinite.

Ca să fim sinceri, tot site-ul pare ca și cum ar fi fost creat în anii ’90, dar NASA are treburi mai importante de făcut decât să stea să optimizeze un site de Valentine’s Day. Vedeți mai multe modele aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: